Herenfietsen

Weergave 1 to 24 van 206 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 206 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Herenfiets 

Het typerende kenmerk van de herenfiets is de extra framebuis die zorgt voor extra stevigheid om het gewicht van de hedendaagse man goed te kunnen dragen. Daarnaast zijn herenfietsen verkrijgbaar in de grotere framematen, met name in de 28” varianten.

Aanbod herenfietsen 

Onze herenfietsen zijn uitstekend geschikt voor de korte ritjes naar de sportclub, maar ook voor een ontspannen fietstocht door de natuur. Maak een keuze uit het type fiets en kies het aantal versnellingen en soort remmen. Gaat u voor een blauwe of een zwarte?

Het aanbod herenfietsen bestaat vooral uit een mooie selectie transportfietsen en stadsfietsen. Een transportfiets is een praktisch model waarbij u op de voordrager bijvoorbeeld een sporttas kan vervoeren. Of natuurlijk een kratje van goudgele rakkers als u een avondje voetbal gaat kijken bij vrienden.

Stadsfiets

Ook voor een degelijke stadsfiets bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod aan herenfietsen begint al bij een prijs van net boven de €200,00. Een stadsfiets heeft met een dichte kettingkast en stevige bagagedrager een sterke uitstraling en is onderhoudsvriendelijk door de weinige toeters en bellen. De bellen zijn overigens wel apart verkrijgbaar.

Voor de man die niet meer in topconditie is, maar toch graag wil blijven fietsen, hebben we een aantal elektrische fietsen in ons aanbod opgenomen. Zo hoeft u niet de auto te pakken en blijft u in beweging.

Bekijk het onderstaande assortiment en laat uw herenfiets gemakkelijk thuisbezorgen; geheel afgemonteerd of gaat u voor zo goedkoop mogelijk en zet u zelf het zadel en het stuur erop? Die keuze is geheel aan u.