Opafietsen

Goedkope Opafietsen: Binnen 24 uur bezorgd + tot 50% Korting

Een klassiek en bekend design. De Opafiets is weer helemaal in de mode en met goede reden. Door het simpele maar elegante design kunt u deze fiets tegenwoordig overal op straat vinden.
9 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
9 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Opafietsen 

Opafietsen zijn een zeer populaire variant onder jongeren, met name studenten. Het is een omafiets, maar dan met een extra buis. De fiets heeft een nostalgische uitstraling zonder fratsen en is gebaseerd op de originele Hollandsche fiets. Het damesframe met lage instap zorgt voor het nodige gemak. Een opafiets is door het gebruik van eenvoudige onderdelen zeer onderhoudsvriendelijk. Ook omdat er weinig, meestal zelfs helemaal geen versnellingen op zitten en is voorzien van een terugtraprem.

Op een opafiets zit je erg comfortabel dankzij het hoge stuur en de afstand tot de zitpositie. Het is daardoor een degelijke fiets voor dagelijkse korte ritjes. Voor langere ritten en meer stevigheid raden we aan om eens rond te kijken in ons assortiment transportfietsen of stadsfietsen in heren- of damesuitvoering.

Maak je opafiets compleet 

Een opafiets is al verkrijgbaar vanaf €169,00. Het is leuk om je fiets uit te rusten met accessoires zoals snelbinders, een goed kettingslot of een hippe krat om er helemaal je eigen fiets van te maken. Gemakkelijk om zelf te monteren.

Bekijk ons comlete assortiment; ga je voor een klassiek zwart model of voor een witte met hippe bloemenprint? De keus is aan jou.

We leveren onze fietsen standaard in doos, waarbij het zadel, stuur en trappers zelf gemonteerd dienen te worden. Uiteraard kun je ook kiezen voor een volledig afgemonteerde fiets; een stukje meer gemak tegen een scherp tarief.