168 producten

[link=]

Herenfiets met versnellingen

Iedereen die in Nederland woont, leeft of wel eens is geweest is vast minimaal één ding opgevallen: overal zijn fietsen. Of het nu om vervoer naar werk, vrienden, school of vrijetijd is, voor bijna alles gebruiken we de fiets. En dit is ook zeker niet gek, er zijn namelijk heel veel comfortabele fietsen te vinden. Een herenfiets met versnelling is daar een goed voorbeeld van. Herenfietsen zijn te herkennen aan de doorlopende framebuis. Dit voegt extra stevigheid toe en zorgt er voor dat de fiets veel gewicht kan verdragen. Er bestaan ook herenfietsen met versnelling die een andere vorm framebuis hebben. Deze lopen vaak schuin naar beneden van onder het stuur tot onder het zadel. Dit geeft een zeer moderne en stijlvolle look aan de fiets. Transportfietsen en opafietsen hebben vaak 2 hoge framebuizen ter extra ondersteuning. Dit geeft een mooie retro look aan de fiets. Een herenfiets met versnelling kopen, maakt dat u altijd zeer comfortabel onderweg bent. Door de versnellingen kunt u eenvoudig schakelen tussen de verschillende standen. Voor dagelijkse gebruik zijn deze fietsen uitermate geschikt. Denk hierbij aan woon- en werkverkeer of een leuk fiets uitje. Let er op dat u tijdens het schakelen van een derailleur versnelling niet stil staat. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de ketting er makkelijker af valt.

Gaat u graag op langere fietsreizen door de Nederlandse natuur, ook dan is een herenfiets met versnelling erg handig. Op lange, rechte stukken weg kunt u het beste een hogere versnelling inschakelen. U trapt dan zwaarder maar komt ook sneller vooruit. In een stedelijke omgeving is de standaard versnelling vaak voldoende. Deze versnelling is vaak de perfecte balans tussen fietssnelheid, trapzwaarte en wendbaarheid tijdens het sturen. Wanneer u door een heuvelachtig gebied rijdt kunt u het beste een lage versnelling gebruiken. De ketting maakt dan gebruik van de kleinere tandwielen en zo hoeft u minder hard te trappen. Al met al zijn herenfietsen met versnelling erg prettig om mee te fietsen. Er zijn fietsen met 3 versnellingen, maar ook herenfietsen met meer dan 24 versnellingen.

Merken herenfiets met versnelling

Herenfietsen worden al een lange tijd gemaakt. Dit heeft er voor gezorgd dat bijna alle merken herenfietsen met versnellingen hebben. Elk merk heeft een eigen stijl en manier van fietsen maken. Bekijk in alle rust het complete aanbod van Ado Bike. De merken waaruit u kunt kiezen zijn:

Specificaties herenfiets met versnelling

Het frame van deze herenfietsen kan uit 2 materialen bestaan, namelijk staal of aluminium. Deze materialen hebben beide voor- en nadelen. Staal is erg stevig en zorgt voor een zeer robuuste fiets. Staal zorgt er echter wel voor dat het gewicht van de fiets toeneemt. Let hierop wanneer u de fiets op wilt tillen of ergens op wilt zetten. Staal wordt over het algemeen veel gebruikt voor transportfietsen en omafietsen. Bij transportfietsen is het zeer handig door het extra gewicht wat de voordrager met zich mee brengt. Aluminium is veel lichter dan staal en maakt de fiets extra wendbaar. Een herenfiets met versnelling die gemaakt is van aluminium is ondanks het mindere gewicht toch zeer stevig. Bovendien is aluminium ook nog eens roestvrij. Zo kunt u de herenfiets buiten in de regen laten staan zonder dat u bang hoeft te zijn dat deze roest. Qua kleuren heeft u  genoeg keuze bij Ado Bike. Zo zijn er meer dan 15 kleuren en patronen voor u beschikbaar.

Elektrische herenfietsen met versnelling

Wanneer u echt fijn en comfortabel onderweg wilt zijn, is een elektrische fiets helemaal iets voor u. Deze fietsen maken gebruik van elektrische trapondersteuning en worden ook wel e-bikes genoemd. Deze manier van fietsen maken is al erg oud, maar is pas sinds kort razend populair geworden. Niet langer onder ouderen en mensen die slechter ter been zijn, maar onder de hele bevolking van Nederland. Steeds meer mensen laten voor korte ritjes de auto staan en pakken de e-bike. Ondanks dat de elektrische fiets een vrij hoge aanschafprijs heeft, is het een duurzame investering. Niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Elektrische herenfietsen beschikken naast versnellingen ook over een aantal rijstanden. Dit wil zeggen dat u kunt bepalen hoeveel trapondersteuning de motor aan u biedt. 

[powr-popup id="65279077_1659354748"]