Herenfiets Zonder Versnellingen

Herenfiets zonder versnellingen: Morgen in Huis

Herenfietsen zijn sterk in hun eenvoud. Zonder extra poespas en van hoge kwaliteit. U kunt er zeker van zijn dat u met deze fietsen altijd fijn onderweg bent. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar. Bijvoorbeeld: transportfietsen, opa fietsen en stadsfietsen.
12 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
12 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Herenfiets zonder versnellingen

Het typerende kenmerk van de herenfiets zonder versnellingen is de extra framebuis die zorgt voor extra stevigheid om het gewicht van de hedendaagse man goed te kunnen dragen. Daarnaast zijn herenfietsen verkrijgbaar in de grotere framematen, met name in de 28” varianten. Onze herenfietsen zonder vernellingen zijn uitstekend geschikt voor de korte ritjes naar de sportclub, maar ook voor een ontspannen fietstocht door de natuur. 

Aanbod herenfietsen zonder versnellingen

Het aanbod herenfietsen bestaat vooral uit een mooie selectie transportfietsen en stadsfietsen. Een transportfiets is een praktisch model waarbij u op de voordrager bijvoorbeeld een sporttas kan vervoeren. Of natuurlijk een kratje van goudgele rakkers als u een avondje voetbal gaat kijken bij vrienden.Maak een keuze uit het type fiets en kies het aantal versnellingen en soort remmen. Gaat u voor een blauwe of een zwarte?

Andere fietsen zonder versnellingen

Voor de man die niet meer in topconditie is, maar toch graag wil blijven fietsen, hebben we een aantal elektrische fietsen in ons aanbod opgenomen. Zo hoeft u niet de auto te pakken en blijft u toch in beweging.

Bekijk het assortiment en laat uw herenfiets gemakkelijk thuisbezorgen; geheel afgemonteerd of gaat u voor zo goedkoop mogelijk en zet u zelf het zadel en het stuur erop? Die keuze is geheel aan u.