Herenfiets Met Versnellingen

Herenfiets met versnellingen: Vandaag besteld = morgen in huis

Door de versnellingen op deze fietsen bent u er zeker van dat elk ritje een plezier is. Ado Bike heeft fietsen met 3 versnellingen, maar ook fietsen van 24 of meer versnellingen. Voor elk type terrein heeft Ado Bike een fiets met versnellingen in de aanbieding.
Weergave 1 to 24 van 170 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 170 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Herenfiets met versnellingen

Het typerende kenmerk van de herenfiets met versnellingen is de extra framebuis die zorgt voor extra stevigheid om het gewicht van de hedendaagse man goed te kunnen dragen. Daarnaast zijn herenfietsen verkrijgbaar in de grotere framematen, met name in de 28” varianten.

Aanbod herenfietsen met versnellingen

Onze herenfietsen met vernellingen zijn uitstekend geschikt voor de korte ritjes naar de sportclub, maar ook voor een ontspannen fietstocht door de natuur. Maak een keuze uit het type fiets en kies het aantal versnellingen en soort remmen. Gaat u voor een blauwe of een zwarte?

Het aanbod herenfietsen bestaat vooral uit een mooie selectie transportfietsen en stadsfietsen. Een transportfiets is een praktisch model waarbij u op de voordrager bijvoorbeeld een sporttas kan vervoeren. Of natuurlijk een kratje van goudgele rakkers als u een avondje voetbal gaat kijken bij vrienden.

Andere fietsen met versnellingen

Voor de man die niet meer in topconditie is, maar toch graag wil blijven fietsen, hebben we een aantal elektrische fietsen in ons aanbod opgenomen. Zo hoeft u niet de auto te pakken en blijft u toch in beweging.

Bekijk het assortiment en laat uw herenfiets gemakkelijk thuisbezorgen; geheel afgemonteerd of gaat u voor zo goedkoop mogelijk en zet u zelf het zadel en het stuur erop? Die keuze is geheel aan u.