63 productenGoedkope fietsen bij Ado Bike

Ado Bike wil graag dat iedereen in Nederland en daarbuiten gebruik kan maken van een comfortabele en goedkope fiets die past bij uw persoonlijke voorkeuren. Een fiets waarvan u lang kunt genieten hoeft niet perse veel kosten. Daarom is er een selectie gemaakt van  de fietsen die u kunt kopen voor minder dan 300,-. Het betreft een selectie goedkope 28 inch fietsen die geschikt zijn voor mensen langer 150cm en volwassenen. Zowel dames als heren kunnen genieten van een goedkope fiets. Voor beide is er een ruim aanbod aanwezig. Ondanks dat niet het gehele assortiment binnen deze categorie valt, heeft u toch een ruimte keuze aan goedkope fietsen. De merken waaruit u kunt kiezen zijn: Altec, Crown en Umit.

Deze fietsen kunnen gemaakt zijn van aluminium of staal. Het gebruik van aluminium in het frame van een fiets, zorgt er voor dat het gewicht niet al te zwaar wordt. Handig tijdens het optillen van uw fiets! Echter is er nog een handig voordeel aan aluminium. Het roest namelijk niet in de regen of modder die u ongetwijfeld in Nederland zult tegenkomen. Staal daarentegen is zwaarder, maar zorgt ook voor een zeer stevige fiets die wel tegen een stootje kan.

Wat voor fiets kies ik?

Zoveel mensen zoveel wensen. Dit is een uitspraak die ook zeker bij het kiezen van een fiets van toepassing is. Iedereen wil graag op een fiets rijden die hij of zij mooi vindt. U kunt daarom kiezen uit veel verschillende kleuren combinaties en stijlen. Studenten die vaak naar school fietsen hebben misschien meer baat bij een fel gekleurde fiets. Deze is makkelijk te herkennen en geeft een unieke look aan de fiets. Ook zorgt een opvallende kleur er voor dat uw fiets minder snel gestolen wordt! Ook zijn er goedkope fietsen beschikbaar in wat meer stadse kleuren. Denk hierbij aan zwart, grijs, en blauw. Deze kleuren passen goed tussen het hedendaagse stadsbeeld en zorgen voor een modern uiterlijk van uw fiets.

Bij het uitzoeken van uw nieuwe fiets moet u rekening houden met de juiste framemaat. Ondanks dat elke goedkope fiets in deze categorie een 28 inch wielmaat heeft, bestaan er wel verschillen tussen de framematen. Bekijk Framematen voor een overzicht van alle verschillende framematen en de daarbij passende lichaamslengtes.

Soorten goedkope fiets

U kunt kiezen uit een aantal verschillende soorten fietsen die allemaal net even wat anders zijn. U heeft de keuze uit transportfietsen, stadsfietsen en omafietsen. Het ene model kan net even wat anders fietsen dan het andere. Ook zijn verschillende modellen luxer uitgevoerd en beschikken bijvoorbeeld over versnellingen.

Goedkope transportfiets

Een transportfiets is niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch. Door de handige voordrager is het mogelijk om eenvoudig bagage te vervoeren van A naar B. Vaak beschikt een goedkope transportfiets ook over een stuurslot. Deze kunt u gebruiken voor het vastzetten van uw stuur wanneer de fiets geparkeerd staat. Dit voorkomt dat het stuur omzwaait door het gewicht van de voordrager. De Transportfiets is van oorsprong een oplossing geweest voor vaklui die aan het begin van de 20e eeuw nog geen dure auto aan konden schaffen. Een bakker is toen ook zo slim geweest om een rieten mand op z’n voordrager te monteren. Dit beviel zo goed dat we deze tegenwoordig nog steeds gebruiken. Goedkope transportfietsen bij Ado Bike zijn erg stijlvol en beschikbaar in verschillende kleuren. Zo zit er voor iedereen wel wat tussen om uit te kiezen. Tegenwoordig is dit model erg populair en komt het zelfs in de buurt van de klassieke omafiets qua gebruik. Dit is onder andere te danken aan de populariteit van deze fietsen onder studenten en scholieren. Met een krat of mand op de voordrager is het eenvoudig een school- of laptoptas vervoeren. Wie zegt dat uiterlijk niet ook praktisch kan zijn?

Goedkope Stadsfiets

Een stadsfiets blinkt natuurlijk uit in de stad. Op vlak terrein of langere afstanden komen deze fietsen helemaal tot hun recht. Vaak zitten er meerdere versnellingen op om uw ritje nog makkelijker te maken. Een goedkope stadsfiets met 7 versnellingen is bij Ado Bike beschikbaar in veel verschillende kleuren. Uitermate geschikt voor dagelijks woon- en werkverkeer, maar ook voor de wat langere fietstochten.

Goedkope omafiets

Het meest bekende en gebruikte fietstype van Nederland, de omafiets! Deze fietsen hebben qua design veel klassieke kenmerkend die al erg lang gebruikt worden. Goedkope omafietsen van Ado Bike hebben jasbeschermers, een dichte kettingkast, dubbele framebuizen. De afwezigheid van versnellingen maken dit zeer robuuste fietsen die wel tegen een stootje kunnen.  

Bij Ado Bike kunt u terecht voor een groot aantal goedkope fietsen. Gebruik de filters om uw keuze te specificeren en zo de perfecte fiets uit te kiezen. Ga op pad en geniet van uw nieuwe fiets!

Veel schoolfietsen met leuke accessoires ✓Extra laag geprijsd voor een goed begin van het nieuwe schooljaar. ✓Ruim aanbod met diverse fietsen

[powr-popup id="65279077_1659354748"]