Goedkope fiets gezocht?

Een goedkope fiets vindt u bij Ado Bike. Met een ruim aanbod en scherpe prijzen zit er voor iedereen wel wat passends tussen. Jong en oud kunnen bij Ado Bike terecht voor een betaalbare fiets van goede kwaliteit. Door nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u de laagste prijs garantie bieden.

Weergave 1 to 24 van 72 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Weergave 1 to 24 van 72 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Goedkope fietsen bij Ado Bike

Ado Bike wil graag dat iedereen in Nederland en daarbuiten gebruik kan maken van een comfortabele fiets die past bij uw persoonlijke voorkeuren. Een fiets waarvan u lang kunt genieten hoeft niet perse veel kosten. Daarom is er een selectie gemaakt van  de fietsen die u kunt kopen voor minder dan 250,-. Het betreft een selectie goedkope 28 inch fietsen die geschikt zijn voor mensen langer 150cm en volwassenen. Zowel dames als heren kunnen genieten van een goedkope fiets. Voor beide is er een ruim aanbod aanwezig. Ondanks dat niet het gehele assortiment binnen deze categorie valt, heeft u toch een ruimte keuze aan goedkope fietsen. De merken waaruit u kunt kiezen zijn:

Deze fietsen kunnen gemaakt zijn van aluminium of staal. Het gebruik van aluminium in het frame van een fiets, zorgt er voor dat het gewicht niet al te zwaar wordt. Handig tijdens het optillen van uw fiets! Echter is er nog een handig voordeel aan aluminium. Het roest namelijk niet in de regen of modder die u ongetwijfeld in Nederland zult tegenkomen. Staal daarentegen is zwaarder, maar zorgt ook voor een zeer stevige fiets die wel tegen een stootje kan.

Wat voor fiets kies ik?

Zoveel mensen zoveel wensen. Dit is een uitspraak die ook zeker bij het kiezen van een fiets van toepassing is. Iedereen wil graag op een fiets rijden die hij of zij mooi vindt. U kunt daarom kiezen uit veel verschillende kleuren combinaties en stijlen. Studenten die vaak naar school fietsen hebben misschien meer baat bij een fel gekleurde fiets. Deze is makkelijk te herkennen en geeft een unieke look aan de fiets. Ook zorgt een opvallende kleur er voor dat uw fiets minder snel gestolen wordt! Ook zijn er goedkope fietsen beschikbaar in wat meer stadse kleuren. Denk hierbij aan zwart, grijs, en blauw. Deze kleuren passen goed tussen het hedendaagse stadsbeeld en zorgen voor een modern uiterlijk van uw fiets.

Bij het uitzoeken van uw nieuwe fiets moet u rekening houden met de juiste framemaat. Ondanks dat elke goedkope fiets in deze categorie een 28 inch wielmaat heeft, bestaan er wel verschillen tussen de framematen. Bekijk deze pagina voor een overzicht van alle verschillende framematen en de daarbij passende lichaamslengtes.

Soorten goedkope fiets

U kunt kiezen uit een aantal verschillende soorten fietsen die allemaal net even wat anders zijn. U heeft de keuze uit transportfietsen, stadsfietsen en omafietsen. Het ene model kan net even wat anders fietsen dan het andere. Ook zijn verschillende modellen luxer uitgevoerd en beschikken bijvoorbeeld over versnellingen.

Goedkope transportfiets

Een transportfiets is niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch. Door de handige voordrager is het mogelijk om eenvoudig bagage te vervoeren van A naar B. Goedkope transportfietsen bij Ado Bike zijn erg stijlvol en beschikbaar in verschillende kleuren. Tegenwoordig is dit model erg populair en komt het zelfs in de buurt van de klassieke omafiets qua gebruik. Wie zegt dat uiterlijk niet ook praktisch kan zijn?

Goedkope Stadsfiets

Een stadsfiets blinkt natuurlijk uit in de stad. Op vlak terrein of langere afstanden komen deze fietsen helemaal tot hun recht. Vaak zitten er meerdere versnellingen op om uw ritje nog makkelijker te maken. Een goedkope stadsfiets met 7 versnellingen is bij Ado Bike beschikbaar in veel verschillende kleuren. Uitermate geschikt voor dagelijks woon- en werkverkeer, maar ook voor de wat langere fietstochten.

Goedkope omafiets

Het meest bekende en gebruikte fietstype van Nederland, de omafiets! Deze fietsen hebben qua design veel klassieke kenmerkend die al erg lang gebruikt worden. Goedkope omafietsen van Ado Bike hebben jasbeschermers, een dichte kettingkast, dubbele framebuizen. De afwezigheid van versnellingen maken dit zeer robuuste fietsen die wel tegen een stootje kunnen.  

Bij Ado Bike kunt u terecht voor een groot aantal goedkope fietsen. Gebruik de filters om uw keuze te specificeren en zo de perfecte fiets uit te kiezen. Ga op pad en geniet van uw nieuwe fiets!