Fietsenwinkel Rijswijk

Fietsenwinkel Rijswijk

Ado Bike Fietsenwinkel in Rijswijk

Ado Bike Rijswijk is gesloten. Graag verwelkomen we u in een van onze andere filialen.

Voor een groot assortiment aan fietsen bent u bij de fietsenwinkel van Ado Bike in Rijswijk aan het juist adres. Er zit altijd een fiets tussen die bij uw wensen past. In onze fietsenwinkel lopen vakkundige mensen rond die u professioneel kunnen adviseren bij het kiezen van een fiets. U kunt op uw gemak rondkijken en een testrit maken. Graag nodigen wij u uit een keer met ons kennis te komen maken. Ons filiaal in Rijswijk is gelegen aan de buitenkant van het winkelcentrum in den Boogaard. Voor al uw fietswensen kunt u hier terecht. Zo hebben wij onder andere e-bikes, damesfietsen, herenfietsen, mountainbikes en sportieve fietsen.

 

 

 


Onze 3 winkels

Bezoek een van onze winkels


Fiets reparatie

Is uw fiets stuk? Kom naar onze werkplaats


Maak een proefrit

maakt een proefrit bij ons filiaal

Categorieën


Damesfietsen

Bekijk onze damesfietsen


Herenfietsen

Bekijk onze herenfietsen


Transportfietsen

Bekijk onze Transportfietsen


Omafietsen

Bekijk onze omafietsen

 

Klantenbeoordelingen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten:

Twee weken geleden hebben we bij Adobike een nieuwe fiets voor onze zoon gekocht. Tot nu toe niets dan lof over de fiets die als een zonnetje 'loopt' én Adobike. Niet alleen waren zij de goedkoopste speler in de markt en konden we tegen een mooie prijs de Altec transportfiets aanschaffen, we waren Ook zeer te spreken over de service en vooral de voortvarendheid waarmee Adobike te werk ging. Binnen twee dagen werd de fiets bezorgd en op schriftelijke vragen die we stelden kregen we heel Snel antwoord. Erg prettig. En geruststellend. In eerste instantie waren we een beetje huiverig om bij Adobike een order te plaatsen, want onbekend maakt onbemind, maar gelukkig bleek al Snel dat onze 'vooroordelen' ongegrond waren. Adobike is een betrouwbare, deskundige dealer en als we al een warme douche mogen uitdelen, dan staat Adobike wat ons betreft vooraan in de rij.

Verbeterpunten:

Een vel bijvoegen in de doos waarop staat dat de handleiding, die nodig is om de fiets in elkaar te zetten, op de site terug te vinden is. Dit staat weliswaar op de bevestiging vermeld maar dit leest een klant niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten:

Zeer goede service. Na bestelling binnen een dag de fiets thuis. Er zat een grote beschadiging in de lak op mijn nieuwe fiets. Geen probleem. Hij werd kosteloos bij mij thuis opgehaald en ik kreeg al binnen een dag een nieuwe fiets bezorgd. Ook kreeg ik er een gratis lakstift bij voor wat kleine stukjes waar iets lak miste. Duidelijke communicatie in de emails. Goed bereikbaar. Snel antwoord. Heel vriendelijk. Goede site met nuttige informatie. De fiets was binnen een uur af te monteren. Hij fietst heerlijk.

Verbeterpunten:

Misschien is het handig om er wat fietsvet bij te doen voor bij de trappers en het stuur. Vragen aan DHL om voorzichter te zijn met de dozen. Zitten vaak gaten in de doos door ietwat ruige omgang.

Bent u ook opzoek naar een fietsenmaker?

U bent welkom bij Fietsenmaker Rijswijk!

Fietsenmaker - Rijswijk  

Fietsreparaties en onderhoud aan uw fiets

Het Ado Bike filiaal in Rijswijk is eigenlijk meer dan een fietsenwinkel, maar ook een service punt voor u en uw fiets. Hier kunt u terecht voor reparaties en onderhoud aan uw fiets. Ongeacht om wat voor merk of model het gaat. Ook als u de desbetreffende fiets niet bij ons heeft aangeschaft. Binnen de openingstijden kunt u altijd met uw fiets langskomen. Wij zullen met u kijken wat het probleem is en hoe we dit op gaan lossen. Samen met u spreken we een prijs af zodat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan.Ons streven is uw fiets zo snel mogelijk repareren, vele reparaties kunnen dan ook binnen een dag afgehandeld worden. Wilt u meer weten over de reparaties? Klik dan hier of neem contact op met de fietsenwinkel Rijswijk: 070 - 396 5472. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen!

E-bike kopen Rijswijk

De specialist wanneer het op elektrische fietsen aankomt is Ado Bike Rijswijk. Een e-bike kopen Rijswijk doet u hier met de meeste informatie over uw product en dat tegen de beste prijs! De elektrische fiets is al een tijd lang aan een ware opmars bezig binnen Nederland. Niet heel gek wanneer u zich bedenkt wat een voordelen deze fietsen met zich mee brengen. Sneller en veel comfortabeler op uw plaats van bestemming komen zijn er enkele van bijvoorbeeld! In het Ado Bike filiaal te Rijswijk staan onze winkelmedewerkers en monteurs voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bepaalde specificaties die nog niet helemaal duidelijk zijn worden u helemaal duidelijk. Na het kopen van een e-bike in Ado Bike Rijswijk is het onderhouden van de elektrische fiets erg belangrijk. Vraag onze monteurs gerust om extra tips en tricks zodat u nog langer van uw aankoop kan genieten. Omdat een elektrische fiets een grotere investering is dan een reguliere fiets, is het belangrijk dat deze goed bij u past. Het is daarom altijd mogelijk een vrijblijvende proefrit te maken!

Merken

In ons filiaal in Rijswijk verkopen wij meerdere merken, namelijk Qwic, Victoria, Altec, Cortina, Static, Alpina, Volare, Sinus en Trek. Ook verkopen wij tweedehands fietsen, waardoor er soms ook andere merken beschikbaar zijn. Wilt u weten of een bepaalde fiets op voorraad is in de winkel, neem dan telefonisch contact op om het zeker te weten. Iedere fiets die u in de webshop ziet, heeft de mogelijkheid om in Rijswijk te worden opgehaald. U bestelt gemakkelijk via de webshop en kiest voor ophalen in ons filiaal in Rijswijk.