Fietsenwinkel in Rijswijk

Adresgegevens

Prinses Beatrixlaan 937
2284 BK Rijswijk

Contactgegevens

telefoon: 070 - 396 5472
emailprinsesbeatrixlaan@adobike.nl

Voor een groot assortiment aan fietsen bent u bij de fietsenwinkel van Ado Bike in Rijswijk aan het juist adres. Er zit altijd een fiets tussen die bij uw wensen past. In onze fietsenwinkel lopen vakkundige mensen rond die u professioneel kunnen adviseren bij het kiezen van een fiets. U kunt op uw gemak rondkijken en een testrit maken. Graag nodigen wij u uit een keer met ons kennis te komen maken.

Ons filiaal in Rijswijk is gelegen aan de buitenkant van het winkelcentrum in den Boogaard. Voor al uw fietswensen kunt u hier terecht. Zo hebben wij onder andere e-bikes, damesfietsen, herenfietsen, mountainbikes en sportieve fietsen. Onze fietsen zijn natuurlijk allemaal nieuw te verkrijgen, maar wij beschikken ook over een aantal tweedehands fietsen. Uiteraard zijn deze geheel nagekeken door ons personeel zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Naast het aanbod aan fietsen kunt u bij ons ook vele fiets accessoires en –onderdelen vinden. Ook kunt u uw fiets bij ons inruilen.

Fiets hangend

Openingstijden

Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 21:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 18:00

Zondag

12:00 - 17:00

Fietsreparaties en onderhoud aan uw fiets

Het Ado Bike filiaal in Rijswijk is eigenlijk meer dan een fietsenwinkel, maar ook een service punt voor u en uw fiets. Hier kunt u terecht voor reparaties en onderhoud aan uw fiets. Ongeacht om wat voor merk of model het gaat. Ook als u de desbetreffende fiets niet bij ons heeft aangeschaft. Binnen de openingstijden kunt u altijd met uw fiets langskomen. Wij zullen met u kijken wat het probleem is en hoe we dit op gaan lossen. Samen met u spreken we een prijs af zodat u niet voor onverwachtste kosten komt te staan.Ons streven is uw fiets zo snel mogelijk repareren, vele reparaties kunnen dan ook binnen een dag afgehandeld worden. Wilt u meer weten over de reparaties? Klik dan hier of neem contact op met de fietsenwinkel Rijswijk: 070 - 396 5472. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen!

Merken

In ons filiaal in Rijswijk verkopen wij meerdere merken, namelijk QwicVictoriaAltecCortinaStaticAlpinaVolare, Sinus en Trek. Ook verkopen wij tweedehands fietsen, waardoor er soms ook andere merken beschikbaar zijn. Wilt u weten of een bepaalde fiets op voorraad is in de winkel, neem dan telefonisch contact op om het zeker te weten. Iedere fiets die u in de webshop ziet, heeft de mogelijkheid om in Rijswijk te worden opgehaald. U bestelt gemakkelijk via de webshop en kiest voor ophalen in ons filiaal in Rijswijk. 

Andere filialen

Ado Bike heeft ook filialen in Delft, Den Haag en Maassluis.