Fietsenwinkel Maassluis

Lock fietsen en scooter in Maassluis

Ado Bike / Jos Lock Maassluis is een fietsenwinkel met een breed assortiment aan fietsen en scooters. Ons vakkundig personeel staat voor u klaar om u te helpen met uw aankoop of onderhoud aan uw fiets. Onze fietsenwinkel Maassluis is gelegen aan de haven van Maassluis. U bent van harte welkom om een testrit te komen maken. Deze zijn geheel vrijblijvend en natuurlijk gratis!

Contactgegevens Ado Bike Maassluis

 Haven 11
 3143 BB Maassluis
 
Voor het maken van een gratis proefrit kan je ons bellen! 
 

Onze openingstijden

Maandag 12:00-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten

 

 

 

 


Onze fietsen

Bezoek een van onze winkels

Scooterwinkel Maassluis
Scooters Maassluis

De beste scooters van Maassluis en omstreken

Elekrische fietsen

Elektrische fietsen

maakt een proefrit bij ons filiaal

Categorieën

Elektrische fiets
Elektrische fietsen

Bekijk onze elektrische fietsen

Damesfietsen
Damesfietsen

Bekijk onze damesfietsen

Herenfietsen
Herenfietsen

Bekijk onze herenfietsen

Transportfietsen
Transportfietsen

Bekijk onze transportfietsen

 

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten:

Twee weken geleden hebben we bij Adobike een nieuwe fiets voor onze zoon gekocht. Tot nu toe niets dan lof over de fiets die als een zonnetje 'loopt' én Adobike. Niet alleen waren zij de goedkoopste speler in de markt en konden we tegen een mooie prijs de Altec transportfiets aanschaffen, we waren Ook zeer te spreken over de service en vooral de voortvarendheid waarmee Adobike te werk ging. Binnen twee dagen werd de fiets bezorgd en op schriftelijke vragen die we stelden kregen we heel Snel antwoord. Erg prettig. En geruststellend. In eerste instantie waren we een beetje huiverig om bij Adobike een order te plaatsen, want onbekend maakt onbemind, maar gelukkig bleek al Snel dat onze 'vooroordelen' ongegrond waren. Adobike is een betrouwbare, deskundige dealer en als we al een warme douche mogen uitdelen, dan staat Adobike wat ons betreft vooraan in de rij.

Verbeterpunten:

Een vel bijvoegen in de doos waarop staat dat de handleiding, die nodig is om de fiets in elkaar te zetten, op de site terug te vinden is. Dit staat weliswaar op de bevestiging vermeld maar dit leest een klant niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten:

Zeer goede service. Na bestelling binnen een dag de fiets thuis. Er zat een grote beschadiging in de lak op mijn nieuwe fiets. Geen probleem. Hij werd kosteloos bij mij thuis opgehaald en ik kreeg al binnen een dag een nieuwe fiets bezorgd. Ook kreeg ik er een gratis lakstift bij voor wat kleine stukjes waar iets lak miste. Duidelijke communicatie in de emails. Goed bereikbaar. Snel antwoord. Heel vriendelijk. Goede site met nuttige informatie. De fiets was binnen een uur af te monteren. Hij fietst heerlijk.

Verbeterpunten:

Misschien is het handig om er wat fietsvet bij te doen voor bij de trappers en het stuur. Vragen aan DHL om voorzichter te zijn met de dozen. Zitten vaak gaten in de doos door ietwat ruige omgang.

Bent u ook opzoek naar een fietsenmaker?

U bent welkom bij Fietsenmaker Maassluis!

Fietsenmaker - Maassluis  

 

Scooters

Is de afstand naar uw werk of school net iets te ver om te fietsen? Dan is een scooter echt iets voor u! Gemakkelijk en snel van A naar B en vele malen goedkoper dan wanneer u met de auto naar uw werk of school gaat. Enkele merken die wij verkopen zijn Peugot, BTC, Tomos, en Sym. De merken Vespa en Kymco kunnen wij eventueel ook voor u bestellen. Heeft u al een scooter maar wilt u deze inruilen voor een nieuwe? Dan kan dat ook bij onze fietsenwinkel in Maassluis. Bekijk hier ons aanbod scooters. Mocht er iets mankeren aan uw scooter, dan kunt u ook bij ons terecht. Ons personeel is namelijk gespecialiseerd in scooter reparatie. Ongeacht of u de desbetreffende scooter bij een Ado Bike filiaal heeft gekocht of niet, wij zullen er alles aan doen om uw scooter te repareren. Voor onderhoud aan uw scooter kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Bekijk hier ons aanbod scooters.

E-bike kopen Maassluis

Het Ado Bike filiaal in Maasluis is een echte specialist wanneer het gaat om het kopen van een e-bike. Er is bij een van deze moderne fietsen namelijk een hoop om op te letten, dus goed geïnformeerd zijn is van belang. U zult waarschijnlijk al vaak een elektrische fiets op het fietspad zijn tegen gekomen. Dit model is dan ook aan een ware opmars bezig en een van de populairste fietsen van Nederland. Een e-bike beschikt over een hoop specificaties die complexer zijn dan een reguliere fiets. Denk hierbij aan de motor accu, rijstanden en hoogwaardige remmen. U kunt niet alleen een e-bike kopen in Ado Bike Maassluis, maar ook terecht voor extra informatie, tips en natuurlijk het onderhoud van uw fiets. Zo kunt langer genieten van al het moois dat een e-bike te bieden heeft. Onze monteurs en winkelmedewerkers staan graag voor u klaar zodat u met een goed gevoel met een e-bike de deur uit kan. Dat een e-bike goed bij u moet passen staat vast. Daarom kunt u altijd even langskomen voor een kop koffie en een vrijblijvende testrit!

Merken

In ons filiaal Maassluis verkopen wij meerdere merken, namelijk Gazelle, Batavus, Qwic, Victoria, Altec, Cortina, Static, Volare. Ook verkopen wij tweedehands fietsen, waardoor er soms ook andere merken beschikbaar zijn. Wilt u weten of een bepaalde fiets op voorraad is in de winkel, neem dan telefonisch contact op om het zeker te weten. Iedere fiets die u in de webshop ziet, heeft de mogelijkheid om in Maassluis te worden opgehaald. U bestelt gemakkelijk via de webshop en kiest voor ophalen in ons filiaal in Maassluis. De volgende merken scooters worden door ons verkocht: Peugeot, Sym, Tomos, BTC, Kymco, Vespa en Piaggio.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]