Fietsenwinkel in Maassluis

Adresgegevens

Haven 11
3143 BB Maassluis

Contactgegevens

Telefoon: 010 591 2175
Email: joslock@adobike.nl

Ado Bike / Jos Lock Maassluis is een fietsenwinkel met een breed assortiment aan fietsen en scooters. Ons vakkundig en ervaren personeel staat voor u klaar om u te helpen met uw aankoop of onderhoud aan uw fiets. Onze fietsenwinkel Maassluis is gelegen aan de haven van Maassluis en makkelijk te bereiken. Een aantal populaire modellen die wij aanbieden zijn damesfietsen, transportfietsen, e-bikes en omafietsen. U bent van harte welkom om een testrit te komen maken. Deze zijn geheel vrijblijvend en zonder afspraak mogelijk. Naast ons assortiment aan nieuwe fietsen, bieden wij ook tweedehands fietsen aan. Deze zijn compleet door onze monteurs nagekeken op mankementen en indien nodig gerepareerd. Is er iets mis met uw huidige fiets, dan kunt u altijd langs komen bij onze monteurs. Samen met u zal er gekeken worden wat er moet gebeuren en hoe lang dit gaat duren. Kleine reparaties kunnen vaak dezelfde dag nog verricht worden.

Fietsenwinkel Maassluis

Openingstijden

Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 21:00

Zaterdag

09:00 - 18:00

Zondag

Gesloten

Scooters

Is de afstand naar uw werk of school net iets te ver om te fietsen? Dan is een scooter echt iets voor u! Gemakkelijk en snel van A naar B en vele malen goedkoper dan wanneer u met de auto naar uw werk of school gaat. Enkele merken die wij verkopen zijn Peugot, BTC, Tomos, en Sym. De merken Vespa en Kymco kunnen wij eventueel ook voor u bestellen. Heeft u al een scooter maar wilt u deze inruilen voor een nieuwe? Dan kan dat ook bij onze fietsenwinkel in Maassluis. Bekijk hier ons aanbod scooters.

Mocht er iets mankeren aan uw scooter, dan kunt u ook bij ons terecht. Ons personeel is namelijk gespecialiseerd in scooter reparatie. Ongeacht of u de desbetreffende scooter bij een Ado Bike filiaal heeft gekocht of niet, wij zullen er alles aan doen om uw scooter te repareren. Voor onderhoud aan uw scooter kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Bekijk hier ons aanbod scooters.

E-bike kopen Maassluis

Het Ado Bike filiaal in Maasluis is een echte specialist wanneer het gaat om het kopen van een e-bike. Er is bij een van deze moderne fietsen namelijk een hoop om op te letten, dus goed geïnformeerd zijn is van belang. U zult waarschijnlijk al vaak een elektrische fiets op het fietspad zijn tegen gekomen. Dit model is dan ook aan een ware opmars bezig en een van de populairste fietsen van Nederland. Een e-bike beschikt over een hoop specificaties die complexer zijn dan een reguliere fiets. Denk hierbij aan de motor accu, rijstanden en hoogwaardige remmen. U kunt niet alleen een e-bike kopen in Ado Bike Maassluis, maar ook terecht voor extra informatie, tips en natuurlijk het onderhoud van uw fiets. Zo kunt langer genieten van al het moois dat een e-bike te bieden heeft. Onze monteurs en winkelmedewerkers staan graag voor u klaar zodat u met een goed gevoel met een e-bike de deur uit kan. Dat een e-bike goed bij u moet passen staat vast. Daarom kunt u altijd even langskomen voor een kop koffie en een vrijblijvende testrit!

Merken

In ons filiaal Maassluis verkopen wij meerdere merken, namelijk Gazelle, Batavus, QwicVictoriaAltecCortinaStaticVolare, Volare. Ook verkopen wij tweedehands fietsen, waardoor er soms ook andere merken beschikbaar zijn. Wilt u weten of een bepaalde fiets op voorraad is in de winkel, neem dan telefonisch contact op om het zeker te weten. Iedere fiets die u in de webshop ziet, heeft de mogelijkheid om in Maassluis te worden opgehaald. U bestelt gemakkelijk via de webshop en kiest voor ophalen in ons filiaal in Maassluis. De volgende merken scooters worden door ons verkocht: Peugeot, Sym, Tomos, BTC, Kymco, Vespa en Piaggio. 

Andere filialen

Ado Bike heeft ook filialen in DelftDen Haag en Rijswijk.

© 2009-2019 Ado Bike.