Fietsenwinkel in Maassluis

Adresgegevens

Haven 11
3143 BB Maassluis

Contactgegevens

Telefoon010 591 2175
Email
joslock@adobike.nl

Ado Bike Maassluis is een fietsenwinkel met een breed assortiment aan fietsen, scooters en scootmobielen. Ons vakkundig en ervaren personeel staat voor u klaar om u te helpen met uw aankoop of onderhoud aan uw fiets. Onze fietsenwinkel Maassluis is gelegen aan de haven van Maassluis en makkelijk te bereiken. Een aantal populaire modellen die wij aanbieden zijn damesfietsen, transportfietsen, e-bikes en omafietsen. U bent van harte welkom om een testrit te komen maken. Deze zijn geheel vrijblijvend en zonder afspraak mogelijk. Naast ons assortiment aan nieuwe fietsen, bieden wij ook tweedehands fietsen aan. Deze zijn compleet door onze monteurs nagekeken op mankementen en indien nodig gerepareerd. Is er iets mis met uw huidige fiets, dan kunt u altijd langs komen bij onze monteurs. Samen met u zal er gekeken worden wat er moet gebeuren en hoe lang dit gaat duren. Kleine reparaties kunnen vaak dezelfde dag nog verricht worden.

Fiets hangend

Openingstijden

Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 18:00

Zondag

Gesloten

Scooters

Is de afstand naar uw werk of school net iets te ver om te fietsen? Dan is een scooter echt iets voor u! Gemakkelijk en snel van A naar B en vele malen goedkoper dan wanneer u met de auto naar uw werk gaat. Enkele merken die wij verkopen zijn Peugot, BTC, Tomos, en Sym. De merken Vespa en Kymco kunnen wij eventueel ook voor u bestellen. Heeft u al een scooter maar wilt u deze inruilen voor een nieuwe? Dan kan dat ook bij onze fietsenwinkel in Maassluis. Bekijk hier ons aanbod scooters.

Mocht er iets mankeren aan uw scooter, dan kunt u ook bij ons terecht. Ons personeel is namelijk gespecialiseerd in scooter reparatie. Ongeacht of u de desbetreffende scooter bij een Ado Bike filiaal heeft gekocht of niet, wij zullen er alles aan doen om uw scooter te repareren. Voor onderhoud aan uw scooter kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Bekijk hier ons aanbod scootmobielen.

Scootmobielen

Ado Bike snapt dat wanneer u slechter ter been bent, u toch mobiel wilt blijven. Een scootmobiel is hiervoor de perfecte oplossing. Bij de fietsenwinkel van Ado Bike in Maassluis kunt u in alle rust uw scootmobiel uitzoeken. Vraag gerust om advies bij een van onze medewerkers. Zij helpen u graag veder en geven u zo veel mogelijk informatie. Is er een probleem met uw scootmobiel of is er onderhoud aan nodig. Ook dan bent u bij Ado Bike in Maassluis aan het goede adres. Ook hiervoor maakt het niet uit of u de scootmobiel bij een van onze fietsenwinkels heeft aangeschaft of niet. Bekijk hier ons assortiment.

Merken

In ons filiaal Maassluis verkopen wij meerdere merken, namelijk QwicVictoriaAltecCortina, StaticVolare, Volare. Ook verkopen wij tweedehands fietsen, waardoor er soms ook andere merken beschikbaar zijn. Wilt u weten of een bepaalde fiets op voorraad is in de winkel, neem dan telefonisch contact op om het zeker te weten. Iedere fiets die u in de webshop ziet, heeft de mogelijkheid om in Maassluis te worden opgehaald. U bestelt gemakkelijk via de webshop en kiest voor ophalen in ons filiaal in Maassluis. De volgende merken scooters worden door ons verkocht: Peugeot, Sym, Tomos, BTC, Kymco. 

Andere filialen

Ado Bike heeft ook filialen in DelftDen Haag en Rijswijk.