Fietsenwinkel in Den Haag | Kom langs of bestel online

Adresgegevens

Leyweg 595c
2545 GH Den Haag

Contactgegevens

Telefoon: 070 308 0840
E-mail: leyweg@adobike.nl

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel in Den Haag met een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen dan bent u bij Ado Bike op het juiste adres. Wij hebben in onze winkel een breed assortiment aan fietsen van verschillende merken zoals: Cortina, Qwic  elektrische  fietsen, Altec, Volare, Gazelle, Static en nog veel meer. Voor een eerlijk en deskundig advies, voor fietsen met een goede prijs kwaliteitverhouding slaagt u bijna altijd bij Ado Bike. Wij bieden u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een proefrit te maken op de door u geselecteerde fietsen. Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen en accessoires van merken zoals Bobike, Yepp, Abus, Axa, Polsiport, Altec, Basil en nog veel meer.

Openingstijden

Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 21:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 18:00

Zondag

12:00 - 17:00

Fietsreparaties en onderhoud aan uw fiets

In onze fietsenwinkel bent u ook van harte welkom voor het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan uw fiets. Van binnenbanden vervangen tot een software-update van uw elektrische fiets. Voor alle soorten reparaties bent u bij Ado Bike op het juiste adres. Onze vakkundige fietsmonteurs kunnen de door u gevraagde reparaties snel en deskundig uitvoeren. Ook kunt u advies krijgen op gebied van (preventief) fietsonderhoud zodat u ook zelf uw fiets kunt onderhouden en deze lang mooi en goed blijft. Iedereen en alle fietsen zijn altijd welkom voor reparatie in onze fietsenwinkel, ook de fietsen die u elders heeft aangeschaft. Bent u afhankelijk van uw fiets en gaat de reparatie langer duren dan een dag, dan heeft u bij fietsenwinkel Ado Bike altijd de mogelijkheid om een gratis leenfiets mee te krijgen.

Fiets hangend

Service en garantie

Voor de fietsen die u in onze fietsenwinkel heeft aangeschaft geldt altijd minimaal 1 jaar garantie en 1 gratis servicebeurt. Tijdens deze servicebeurt wordt uw fiets op alle benodigde punten gecheckt, voorzien van onderhoud en heeft u uw fiets bijna altijd dezelfde dag weer terug. Voor een servicebeurt kunt u atlijd even bij ons binnen lopen zonder afspraak.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is onze fietsenwinkel 7 dagen per week geopend. Maar buiten de openingstijden van onze fysieke fietsenwinkels bent u natuurlijk ook altijd welkom op onze website. Hier kan u op uw gemak producten bekijken en vergelijken. Ziet u iets wat u aanspreekt, kunt u direct bestellen. Wij zorgen ook online voor de beste service en een snelle afhandeling.  Dus kijk snel op onze site of uw fiets er bijzit en bestel hem direct online of kom langs in onze winkel.

Merken

In ons filiaal Den Haag verkopen wij meerdere merken, namelijk QwicVictoriaAltecCortinaStatic, SinusVolare, Alpina. Ook verkopen wij tweedehands fietsen (biijvoorbeeld van Gazelle en Trek), waardoor er soms ook andere merken beschikbaar zijn. Wilt u weten of een bepaalde fiets op voorraad is in de winkel, neem dan telefonisch contact op. Iedere fiets die u in de webshop ziet, heeft de mogelijkheid om in Den Haag te worden opgehaald. U bestelt gemakkelijk via de webshop en kiest voor ophalen in ons filiaal in Den Haag. 

Andere filialen

Ado Bike heeft ook filialen in Delft, Maassluis en Rijswijk.