Fietsenwinkel in Delft

Ado Bike Fietsenwinkel in Delft

U kunt ons filiaal aan de zijkant van het winkelcentrum. Wij beschikken over een zeer groot assortiment aan fietsen. Ook heeft u natuurlijk de keuze uit verschillende modellen, zoals: damesfietsen, herenfietsen, omafietsen, e-bikes en kinderfietsen. Weet u niet zo goed of een specifieke fiets bij u past? Dan kan er altijd een vrijblijvende testrit gemaakt worden voordat u de fiets koopt.

Contactgegevens Ado Bike Delft

Papsouwselaan 474 A
 2624 EP Delft 
 
Voor het maken van een gratis proefrit kan je ons bellen! 
 

Onze openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten

 

 

 

 


Onze 4 winkels

Bezoek een van onze winkels

Fietsreparatie
Fiets reparatie

Is uw fiets stuk? Kom naar onze werkplaats

Proefrit maken
Maak een proefrit

maakt een proefrit bij ons filiaal

Categorieën

elektrische fiets
Elektrische fietsen

Bekijk onze elektrische fietsen

Damesfietsen
Damesfietsen

Bekijk onze damesfietsen

herenfietsen
Herenfietsen

Bekijk onze herenfietsen

transportfiets
Transportfietsen

Bekijk onze transportfietsen

 

Klantenbeoordelingen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten:

Twee weken geleden hebben we bij Adobike een nieuwe fiets voor onze zoon gekocht. Tot nu toe niets dan lof over de fiets die als een zonnetje 'loopt' én Adobike. Niet alleen waren zij de goedkoopste speler in de markt en konden we tegen een mooie prijs de Altec transportfiets aanschaffen, we waren Ook zeer te spreken over de service en vooral de voortvarendheid waarmee Adobike te werk ging. Binnen twee dagen werd de fiets bezorgd en op schriftelijke vragen die we stelden kregen we heel Snel antwoord. Erg prettig. En geruststellend. In eerste instantie waren we een beetje huiverig om bij Adobike een order te plaatsen, want onbekend maakt onbemind, maar gelukkig bleek al Snel dat onze 'vooroordelen' ongegrond waren. Adobike is een betrouwbare, deskundige dealer en als we al een warme douche mogen uitdelen, dan staat Adobike wat ons betreft vooraan in de rij.

Verbeterpunten:

Een vel bijvoegen in de doos waarop staat dat de handleiding, die nodig is om de fiets in elkaar te zetten, op de site terug te vinden is. Dit staat weliswaar op de bevestiging vermeld maar dit leest een klant niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten:

Zeer goede service. Na bestelling binnen een dag de fiets thuis. Er zat een grote beschadiging in de lak op mijn nieuwe fiets. Geen probleem. Hij werd kosteloos bij mij thuis opgehaald en ik kreeg al binnen een dag een nieuwe fiets bezorgd. Ook kreeg ik er een gratis lakstift bij voor wat kleine stukjes waar iets lak miste. Duidelijke communicatie in de emails. Goed bereikbaar. Snel antwoord. Heel vriendelijk. Goede site met nuttige informatie. De fiets was binnen een uur af te monteren. Hij fietst heerlijk.

Verbeterpunten:

Misschien is het handig om er wat fietsvet bij te doen voor bij de trappers en het stuur. Vragen aan DHL om voorzichter te zijn met de dozen. Zitten vaak gaten in de doos door ietwat ruige omgang.

Bent u ook opzoek naar een fietsenmaker?

U bent welkom bij Fietsenmaker Delft!

Fietsenmaker - Delft  

Fietsreparaties en onderhoud aan uw fiets

Bij onze fietsenwinkel in Delft bent u ook van harte welkom voor reparaties en onderhoud van alles soorten fietsen. Van kinderfietsen, bakfietsen tot elektrische fietsen bent u bij ons welkom. Ook als de fiets niet bij ons is aangeschaft. Het is niet nodig om een afspraak voor uw reparatie in te plannen. U kunt met de fiets langs komen zodat we kunnen kijken hoe we uw probleem kunnen oplossen. Vooraf spreken wij altijd een prijs af, wanneer we zaken achteraf of tijdens tegenkomen dan nemen wij altijd telefonisch contact met u op zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij streven ernaar om uw fiets zo snel mogelijk te maken, vele reparaties zijn dan ook binnen één dag verholpen. Mocht u meer willen weten over reparaties klik dan hier. Ook kunt u altijd langskomen in de fietsenwinkel of ons even opbellen: 015 - 285 0242.

Merken

In ons filiaal Delft verkopen wij meerdere merken, namelijk Qwic, Victoria, Altec, Cortina en Static. Ook verkopen wij tweedehands fietsen, waardoor er soms ook andere merken beschikbaar zijn. Wilt u weten of een bepaalde fiets op voorraad is in de winkel, neem dan telefonisch contact op om het zeker te weten. Iedere fiets die u in de webshop ziet, kunt u ook bij de winkel in delft laten leveren. U bestelt gemakkelijk via de webshop en kiest voor ophalen in ons filiaal in Delft.

E-bike kopen Delft

De Ado Bike fietsenwinkel Delft is een echte specialist wanneer het om elektrische fietsen oftewel e-bikes gaat. Een e-bike kopen kan een hele opgave zijn. Een reguliere fiets beschikt al over veel specificaties, maar een elektrische nog veel meer! De verschillende rijstanden, accu’s, remmen en materiaal van het frame zijn slechts enkele voorbeelden. Onze winkelmedewerkers en monteurs zullen er dan ook voor zorgen dat u met veel kennis uw aankoop naar buiten gaat. Een e-bike kopen in Delft doet u dan ook het beste bij Ado Bike! Naast een hoop fietsenkennis, beschikken we over een ruim assortiment aan elektrische fietsen. Meer e-bikes om uit te kiezen, maakt de uiteindelijke keuze natuurlijk niet gelijk makkelijker. Daarom kunt u altijd langskomen voor een vrijblijvende proefrit! Zo kunt u de fiets proberen en kijken of deze echt goed bij u past. Bij Ado Bike Delft kunt u ook terecht voor het onderhouden of repareren van uw e-bike. De monteurs geven u ook graag tips over het zelf onderhouden van uw elektrische fiets. Zo kunt langer van uw aankoop genieten en treedt er minder slijtage op!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]