Fietsenwinkel in Delft

Adresgegevens

Papsouwselaan 474a
2624 EP Delft

Contactgegevens

telefoon015 - 285 0242
email: delft@adobike.nl

Bij Ado Bike Delft vinden we het belangrijk dat u niet alleen een goed product mee neemt uit onze fietsenwinkel, maar ook een goed gevoel. Goede service staat bij ons centraal. Heeft u vragen over een bepaalde fiets of bij uw aankoop? Dan staat ons vakkundig personeel altijd voor u klaar.

U kunt ons filiaal aan de zijkant van het winkelcentrum in Delft vinden. Hier heten wij u graag van harte welkom. Wij beschikken over een zeer groot assortiment aan fietsen van verschillende merken. Ook heeft u natuurlijk de keuze uit verschillende modellen, zoals: damesfietsen, herenfietsen, omafietsen, e-bikes en kinderfietsen. Weet u niet zo goed of een specifieke fiets bij u past? Dan kan er altijd een vrijblijvende testrit gemaakt worden voordat u de fiets koopt. Zo bent u er zeker van dat u met een goede aankoop de deur uit gaat. Naast nieuwe fietsen, beschikken wij ook over een aantal tweedehands fietsen. Deze zijn helemaal nagekeken op mankementen door ons personeel zodat u verzekerd bent van een goede kwaliteit.

Naast fietsen kunt u ook bij ons terecht voor fietsaccessoires en –onderdelen. Denk hierbij aan een fietstas, -krat of -mand Handig voor studenten die zware boeken of laptops mee moeten nemen op de fiets.

Openingstijden

Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 21:00

Zaterdag

09:00 - 18:00

Zondag

12:00 - 17:00

Fietsreparaties en onderhoud aan uw fiets

Bij onze fietsenwinkel in Delft bent u ook van harte welkom voor reparaties en onderhoud van alles soorten fietsen. Van kinderfietsen, bakfietsen tot elektrische fietsen bent u bij ons welkom. Ook als de fiets niet bij ons is aangeschaft. 

Fietsenwinkel Delft

Het is niet nodig om een afspraak voor uw reparatie in te plannen. U kunt met de fiets langs komen zodat we kunnen kijken hoe we uw probleem kunnen oplossen. Vooraf spreken wij altijd een prijs af, wanneer we zaken achteraf of tijdens tegenkomen dan nemen wij altijd telefonisch contact met u op zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij streven ernaar om uw fiets zo snel mogelijk te maken, vele reparaties zijn dan ook binnen één dag verholpen. Mocht u meer willen weten over reparaties klik dan hier. Ook kunt u altijd langskomen in de fietsenwinkel of ons even opbellen: 015 - 285 0242.

Merken

In ons filiaal Delft verkopen wij meerdere merken, namelijk Qwic, Victoria, Altec, Cortina en Static. Ook verkopen wij tweedehands fietsen, waardoor er soms ook andere merken beschikbaar zijn. Wilt u weten of een bepaalde fiets op voorraad is in de winkel, neem dan telefonisch contact op om het zeker te weten. Iedere fiets die u in de webshop ziet, kunt u ook bij de winkel in delft laten leveren. U bestelt gemakkelijk via de webshop en kiest voor ophalen in ons filiaal in Delft. 

E-bike kopen Delft

De Ado Bike fietsenwinkel Delft is een echte specialist wanneer het om elektrische fietsen oftewel e-bikes gaat. Een e-bike kopen kan een hele opgave zijn. Een reguliere fiets beschikt al over veel specificaties, maar een elektrische nog veel meer! De verschillende rijstanden, accu’s, remmen en materiaal van het frame zijn slechts enkele voorbeelden. Onze winkelmedewerkers en monteurs zullen er dan ook voor zorgen dat u met veel kennis uw aankoop naar buiten gaat. Een e-bike kopen in Delft doet u dan ook het beste bij Ado Bike! Naast een hoop fietsenkennis, beschikken we over een ruim assortiment aan elektrische fietsen. Meer e-bikes om uit te kiezen, maakt de uiteindelijke keuze natuurlijk niet gelijk makkelijker. Daarom kunt u altijd langskomen voor een vrijblijvende proefrit! Zo kunt u de fiets proberen en kijken of deze echt goed bij u past. Bij Ado Bike Delft kunt u ook terecht voor het onderhouden of repareren van uw e-bike. De monteurs geven u ook graag tips over het zelf onderhouden van uw elektrische fiets. Zo kunt langer van uw aankoop genieten en treedt er minder slijtage op!

Andere filialen

Ado Bike heeft ook filialen in Den HaagMaassluis en Rijswijk.


 

© 2009-2019 Ado Bike.