Winkels

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00 (21:00 Rijswijk, Den Haag)
Vrijdag 09:00 - 18:00 (21:00 Delft en Maassluis)
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00 (Maassluis gesloten)

 

Ado Bike fietsenwinkels

Ado Bike is een fietsenwinkel die zowel online als in haar vier fietsenwinkels een groot assortiment fietsen verkoopt. Wij staan bekend om ons professioneel advies, snelle service en scherpe prijzen. Ado Bike verkoopt onder andere elektrische fietsen van de volgende merken: Altec,  Qwic, Victoria, Sinus, Gazelle, Cortina, en Troy. Stadsfietsen (damesfietsen en herenfietsen) verkopen wij van onder andere de volgende merken: AltecCortina en static. Voor kinderfietsen kunt u ook bij ons terecht, wij verkopen jongensfietsen en meisjesfietsen van onder andere Volare, Altec en Spirit.

Reparatie en onderhoud van uw fiets 

Bij Ado Bike bent u ook van harte welkom voor reparaties en onderhoud van alles soorten fietsen. Van kinderfietsen, bakfietsen tot elektrische fietsen bent u bij ons welkom. Ook als de fiets niet bij ons is aangeschaft. 

Het is niet nodig om een afspraak voor uw reparatie in te plannen. U kunt met de fiets langs komen zodat we kunnen kijken hoe we uw probleem kunnen oplossen. Vooraf spreken wij altijd een prijs af, wanneer we zaken achteraf of tijdens tegenkomen dan nemen wij altijd telefonisch contact met u op zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij streven ernaar om uw fiets zo snel mogelijk te maken, vele reparaties zijn dan ook binnen één dag verholpen.

Voor zowel kleine als grote reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw fietsreparatie snel en vakkundig uitvoeren. Wij heben veel ervaring met veel verschillende fietsmerken.

Op deze pagina vindt u een overzicht met onze reparatieprijzen. Mocht u meer willen weten, kunt u altijd langskomen of ons even opbellen: 070-308 0840.

Onze betaalopties

U kunt op verschillende manieren bij ons betalen. Hieronder vindt u onze betaalopties.

Pin
Contant
Nationale Fietsbon
Fietsplan
Sloopregeling

Het is ook mogelijk om een nieuwe fiets via uw werk aan te schaffen. Kijk voor alle regelingen op deze pagina.

Voorraad

Voor de actuele voorraad van de winkel, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen met de desbetreffende winkel. Hierboven vindt u de contactgegevens. 

Heeft u vragen?

Met vragen over uw fiets reparatie of andere zaken kunt u altijd contact opnemen met één van onze winkels. Hieronder een overzicht met onze contact gegevens. Voor actuele prijzen met betrekking tot fiets reparatie verwijzen we u graag naar het overzicht op de volgende pagina. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in één van onze winkels. Onze fietsenmaker staat klaar om u te adviseren.

Nova Bikes, dé fietsenwinkel van Arnhem

Voor een vakkundige fietsenmaker te Arnhem, kunt u altijd bij Nova Bikes terecht. Deze fietsenwinkel werkt nauw samen met Ado Bike en levert altijd goed werk. Woont u in de buurt van Arnhem en heeft u een fiets bij ons aangeschaft? en mocht er wat aan mankeren? Mocht er iets aan mankeren of niet goed zijn, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u dan doorverwijzen naar deze geweldige fietsenmaker in Arnhem.

Openingstijden Nova Bikes Arnhem

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:30-18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 19:00 
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten


Advies en service staan hier voorop zodat u altijd met een fijn gevoel uit de winkel vertrekt. Wenst u een nieuwe fiets aan te schaffen, dan is het altijd mogelijk een proefrit te maken op de fiets naar wens. Voordat u langs gaat alvast een kijkje nemen naar de fietsen, dat kan op de website. Hier zijn alle topfietsen te zien die ook aangeboden worden in de winkel. Denk hierbij aan merken als Trek, Batavus, Sparta, Cortina en Qwic. Deze merken zijn ook echte uitblinkers op het gebied van elektrische fietsen en alles wat hiermee te maken heeft.

Reparatie of onderhoud aan uw fiets?

De fietsen worden voor u rijklaar gemaakt en de 1e onderhoudsbeurt is altijd gratis en voor niets. Kom gerust langs voor persoonlijk advies zodat u echt kunt genieten van uw nieuwe fiets. Het ervaren personeel staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie over de fietsen. Voor alle merken fietsen kunt u terecht bij Nova Bikes mocht u onderhoud of reparatie aan uw fiets nodig hebben. Ongeacht of u de fiets daar heeft gekocht, zij helpen u graag verder. Ervaar nu de snelle reparatieservice!

Nova bikes, de betrouwbare partner van Ado Bike!


 

 

 

 

© 2009-2019 Ado Bike.