Winkels

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00 (21:00 Rijswijk, Den Haag)
Vrijdag 09:00 - 18:00 (21:00 Delft, Maassluis)
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00 (Maassluis gesloten)

 

Ado Bike fietsenwinkels

Ado Bike is een fietsenwinkel die zowel online als in haar vier fietsenwinkels een groot assortiment fietsen verkoopt. Wij staan bekend om ons professioneel advies, snelle service en scherpe prijzen. Ado Bike verkoopt onder andere elektrische fietsen van de volgende merken: Altec,  Qwic, Victoria, Sinus, Gazelle, Cortina, en Troy. Stadsfietsen (damesfietsen en herenfietsen) verkopen wij van onder andere de volgende merken: AltecCortina en static. Voor kinderfietsen kunt u ook bij ons terecht, wij verkopen jongensfietsen en meisjesfietsen van onder andere Volare, Altec en Spirit.

Reparatie en onderhoud van uw fiets 

Bij Ado Bike bent u ook van harte welkom voor reparaties en onderhoud van alles soorten fietsen. Van kinderfietsen, bakfietsen tot elektrische fietsen bent u bij ons welkom. Ook als de fiets niet bij ons is aangeschaft. 

Het is niet nodig om een afspraak voor uw reparatie in te plannen. U kunt met de fiets langs komen zodat we kunnen kijken hoe we uw probleem kunnen oplossen. Vooraf spreken wij altijd een prijs af, wanneer we zaken achteraf of tijdens tegenkomen dan nemen wij altijd telefonisch contact met u op zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij streven ernaar om uw fiets zo snel mogelijk te maken, vele reparaties zijn dan ook binnen één dag verholpen.

Voor zowel kleine als grote reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw fietsreparatie snel en vakkundig uitvoeren. Wij heben veel ervaring met veel verschillende fietsmerken.

Op deze pagina vindt u een overzicht met onze reparatieprijzen. Mocht u meer willen weten, kunt u altijd langskomen of ons even opbellen: 070-308 0840.

Onze betaalopties

U kunt op verschillende manieren bij ons betalen. Hieronder vindt u onze betaalopties.

Pin
Contant
Nationale Fietsbon
Fietsplan
Sloopregeling

Het is ook mogelijk om een nieuwe fiets via uw werk aan te schaffen. Kijk voor alle regelingen op deze pagina.

Voorraad

Voor de actuele voorraad van de winkel, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen met de desbetreffende winkel. Hierboven vindt u de contactgegevens. 

Heeft u vragen?

Met vragen over uw fiets reparatie of andere zaken kunt u altijd contact opnemen met één van onze winkels. Hieronder een overzicht met onze contact gegevens. Voor actuele prijzen met betrekking tot fiets reparatie verwijzen we u graag naar het overzicht op de volgende pagina. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in één van onze winkels. Onze fietsenmaker staat klaar om u te adviseren.