Fietsenmaker Rijswijk

Fietsenmaker Rijswijk

Fietsenmaker Rijswijk

Voor fietsenmaker in Rijswijk met goede en snelle service hoeft u niet verder te zoeken dan Adobike. In dit filiaal worden namelijk niet alleen fietsen verkocht, maar ook gerepareerd en onderhouden. Mankeert er iets aan uw fiets, dan helpen onze monteurs u graag weer op weg. Of u nou uw fiets bij een van onze filialen heeft aangeschaft of niet, wij zorgen er voor dat het in orde komt. Ons personeel is erg vakkundig en gaat gelijk met uw fiets aan de slag. Na de reparatie krijgt u tips en advies over hoe u uw fiets het beste kunt onderhouden. Kan u echt geen dag zonder fiets? Dan kunt u van ons een fiets lenen zodat u een moment last heeft van de reparaties.

Contactgegevens ADO Bike Rijswijk

 Prinses Beatrixlaan 937
 2284 BK Rijswijk

Onze openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

 


Onze 4 winkels

Bezoek een van onze winkels


Fiets reparatie

Is uw fiets stuk? Kom naar onze werkplaats


Maak een proefrit

maakt een proefrit bij ons filiaal

Categorieën


Damesfietsen

Bekijk onze damesfietsen


Herenfietsen

Bekijk onze herenfietsen


Transportfietsen

Bekijk onze Transportfietsen


Omafietsen

Bekijk onze omafietsen

 

Klantenbeoordelingen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten:

Twee weken geleden hebben we bij Adobike een nieuwe fiets voor onze zoon gekocht. Tot nu toe niets dan lof over de fiets die als een zonnetje 'loopt' én Adobike. Niet alleen waren zij de goedkoopste speler in de markt en konden we tegen een mooie prijs de Altec transportfiets aanschaffen, we waren Ook zeer te spreken over de service en vooral de voortvarendheid waarmee Adobike te werk ging. Binnen twee dagen werd de fiets bezorgd en op schriftelijke vragen die we stelden kregen we heel Snel antwoord. Erg prettig. En geruststellend. In eerste instantie waren we een beetje huiverig om bij Adobike een order te plaatsen, want onbekend maakt onbemind, maar gelukkig bleek al Snel dat onze 'vooroordelen' ongegrond waren. Adobike is een betrouwbare, deskundige dealer en als we al een warme douche mogen uitdelen, dan staat Adobike wat ons betreft vooraan in de rij.

Verbeterpunten:

Een vel bijvoegen in de doos waarop staat dat de handleiding, die nodig is om de fiets in elkaar te zetten, op de site terug te vinden is. Dit staat weliswaar op de bevestiging vermeld maar dit leest een klant niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten:

Zeer goede service. Na bestelling binnen een dag de fiets thuis. Er zat een grote beschadiging in de lak op mijn nieuwe fiets. Geen probleem. Hij werd kosteloos bij mij thuis opgehaald en ik kreeg al binnen een dag een nieuwe fiets bezorgd. Ook kreeg ik er een gratis lakstift bij voor wat kleine stukjes waar iets lak miste. Duidelijke communicatie in de emails. Goed bereikbaar. Snel antwoord. Heel vriendelijk. Goede site met nuttige informatie. De fiets was binnen een uur af te monteren. Hij fietst heerlijk.

Verbeterpunten:

Misschien is het handig om er wat fietsvet bij te doen voor bij de trappers en het stuur. Vragen aan DHL om voorzichter te zijn met de dozen. Zitten vaak gaten in de doos door ietwat ruige omgang.

Reparaties fietsenmaker Rijswijk

Voor elk type fiets reparatie kunt u terecht bij onze fietsenmaker in Rijswijk. Vaak zijn kleine reparaties binnen één dag door onze monteurs uitgevoerd. Bij deze kleine klussen kunt u denken aan het vervangen van een voor- of achterwiel. Het spannen of vervangen van een ketting. Of bijvoorbeeld kleine onderdelen repareren zoals een spatbord, standaard of trapper. Ook elektrische fietsen nemen wij graag onder handen. Voor elke reparatie groot of klein kunt u zonder afspraak langs komen. Uiteraard kunt u van te voren wel bellen of het druk is in de winkel of niet. Voordat onze fietsenmakers aan de reparatie van uw fiets beginnen spreken deze eerst een prijs met u af. Blijkt het tijdens de reparatie dat het meer gaat kosten dan het eerder afgesproken bedrag, dan bellen wij u eerst op. Zo komt u achteraf niet voor onverwachtse kosten te staan.

Zelf de fietsenmaker zijn

Bij de Ado Bike fietsenmaker in Rijswijk kunt u ook terecht voor fietsonderdelen en fietsaccessoires. Zeer handig als u zelf over genoeg kennis beschikt om aan uw fiets te sleutelen. Onze fietsmonteurs geven u graag advies bij uw aankoop zodat u snel weer op weg kunt. Zijn er tijdens de reparatie complicaties, dan kunt u ons uiteraard altijd bellen voor tips en advies.

Vragen en contact

Heeft u vragen over de staat van de reparatie aan uw fiets. Neem dan contact op met het filiaal. Dit kan via de telefoon en email. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen! 7 dagen per week staan we voor u klaar in Rijswijk.