Fietsenmaker Rijswijk

Voor fietsenmaker in Rijswijk met goede en snelle service hoeft u niet verder te zoeken dan Adobike. In dit filiaal worden namelijk niet alleen fietsen verkocht, maar ook gerepareerd en onderhouden. Mankeert er iets aan uw fiets, dan helpen onze monteurs u graag weer op weg. Of u nou uw fiets bij een van onze filialen heeft aangeschaft of niet, wij zorgen er voor dat het in orde komt. Ons personeel is erg vakkundig en gaat gelijk met uw fiets aan de slag. Na de reparatie krijgt u tips en advies over hoe u uw fiets het beste kunt onderhouden. Kan u echt geen dag zonder fiets? Dan kunt u van ons een fiets lenen zodat u een moment last heeft van de reparaties.

Openingstijden

Let op: Met Pinksteren zijn wij zondag gesloten en maandag open.

Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 21:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 18:00

Zondag

12:00 - 17:00

We verwelkomen u graag in Ado Bike Fietsenmaker Rijswijk.

Fietsenmaker Rijswijk

Reparaties fietsenmaker Rijswijk

Voor elk type fiets reparatie kunt u terecht bij onze fietsenmaker in Rijswijk. Vaak zijn kleine reparaties binnen één dag door onze monteurs uitgevoerd. Bij deze kleine klussen kunt u denken aan het vervangen van een voor- of achterwiel. Het spannen of vervangen van een ketting. Of bijvoorbeeld kleine onderdelen repareren zoals een spatbord, standaard of trapper. Ook elektrische fietsen nemen wij graag onder handen. Voor elke reparatie groot of klein kunt u zonder afspraak langs komen. Uiteraard kunt u van te voren wel bellen of het druk is in de winkel of niet. Voordat onze fietsenmakers aan de reparatie van uw fiets beginnen spreken deze eerst een prijs met u af. Blijkt het tijdens de reparatie dat het meer gaat kosten dan het eerder afgesproken bedrag, dan bellen wij u eerst op. Zo komt u achteraf niet voor onverwachtse kosten te staan.

Zelf de fietsenmaker zijn

Bij de Adobike fietsenmaker in Rijswijk kunt u ook terecht voor fietsonderdelen en fietsaccessoires. Zeer handig als u zelf over genoeg kennis beschikt om aan uw fiets te sleutelen. Onze fietsmonteurs geven u graag advies bij uw aankoop zodat u snel weer op weg kunt. Zijn er tijdens de reparatie complicaties, dan kunt u ons uiteraard altijd bellen voor tips en advies.

Vragen en contact

Heeft u vragen over de staat van de reparatie aan uw fiets. Neem dan contact op met het filiaal. Dit kan via de telefoon en email. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen! 7 dagen per week staan we voor u klaar in Rijswijk.

 telefoon070 - 396 5472
email: prinsesbeatrixlaan@adobike.nl

Prinses Beatrixlaan 937
2284 BK Rijswijk

© 2009-2019 Ado Bike.