Fietsenmaker Den Haag

Fietsenwinkel Den Haag

Fietsenmaker Den Haag

Het filiaal van Ado Bike in Den Haag heeft meer dan alleen een verkoopfunctie. Deze vestiging is namelijk ook een fietsenmaker. U bent van harte welkom als u een mankement heeft aan uw fiets. Het maakt niet uit of u de fiets aangeschaft heeft bij een van onze winkels of bij de webshop, of zelfs een andere winkel, wij helpen u graag weer op weg. Onze fiets monteurs zijn erg vakkundig en gaan snel te werk. U krijgt advies over hoe u uw fiets het beste kunt onderhouden, zodat de fiets nóg langer mee gaat. Als extra service bieden wij u een leenfiets aan wanneer dit nodig mocht zijn. Bent u bijvoorbeeld dagelijks afhankelijk van uw fiets dan is dit een perfecte oplossing. 

Contactgegevens Ado Bike Den Haag

 Leyweg 595c
 2545 GH Den Haag

Onze openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

 


Onze 4 winkels

Bezoek een van onze winkels


Fiets reparatie

Is uw fiets stuk? Kom naar onze werkplaats


Maak een proefrit

maakt een proefrit bij ons filiaal

Categorieën


Damesfietsen

Bekijk onze damesfietsen


Herenfietsen

Bekijk onze herenfietsen


Transportfietsen

Bekijk onze Transportfietsen


Omafietsen

Bekijk onze omafietsen

 

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten:

Twee weken geleden hebben we bij Adobike een nieuwe fiets voor onze zoon gekocht. Tot nu toe niets dan lof over de fiets die als een zonnetje 'loopt' én Adobike. Niet alleen waren zij de goedkoopste speler in de markt en konden we tegen een mooie prijs de Altec transportfiets aanschaffen, we waren Ook zeer te spreken over de service en vooral de voortvarendheid waarmee Adobike te werk ging. Binnen twee dagen werd de fiets bezorgd en op schriftelijke vragen die we stelden kregen we heel Snel antwoord. Erg prettig. En geruststellend. In eerste instantie waren we een beetje huiverig om bij Adobike een order te plaatsen, want onbekend maakt onbemind, maar gelukkig bleek al Snel dat onze 'vooroordelen' ongegrond waren. Adobike is een betrouwbare, deskundige dealer en als we al een warme douche mogen uitdelen, dan staat Adobike wat ons betreft vooraan in de rij.

Verbeterpunten:

Een vel bijvoegen in de doos waarop staat dat de handleiding, die nodig is om de fiets in elkaar te zetten, op de site terug te vinden is. Dit staat weliswaar op de bevestiging vermeld maar dit leest een klant niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten:

Zeer goede service. Na bestelling binnen een dag de fiets thuis. Er zat een grote beschadiging in de lak op mijn nieuwe fiets. Geen probleem. Hij werd kosteloos bij mij thuis opgehaald en ik kreeg al binnen een dag een nieuwe fiets bezorgd. Ook kreeg ik er een gratis lakstift bij voor wat kleine stukjes waar iets lak miste. Duidelijke communicatie in de emails. Goed bereikbaar. Snel antwoord. Heel vriendelijk. Goede site met nuttige informatie. De fiets was binnen een uur af te monteren. Hij fietst heerlijk.

Verbeterpunten:

Misschien is het handig om er wat fietsvet bij te doen voor bij de trappers en het stuur. Vragen aan DHL om voorzichter te zijn met de dozen. Zitten vaak gaten in de doos door ietwat ruige omgang.

Reparaties fietsenmaker Den Haag

U kunt voor allerlei fietsreparaties terecht bij onze fietsenmaker in Den Haag. Standaard reparaties kunnen wij snel voor uw regelen. Denk hierbij aan het vervangen van een binnenband van zowel het voorwiel als het achterwiel. Maar ook het spannen van een ketting of een ketting vervangen. Kleine onderdelen zoals een spatbord, trappers of standaard zijn ook snel voor u geregeld. Voor alle soorten fiets reparaties kunt u zonder afspraak bij ons langs komen. Ook wanneer het om een elektrische fiets gaat. Samen met u zullen onze fietsenmakers een bedrag afspreken voor de reparatie. Blijkt het tijdens de reparatie toch duurder te worden, dan nemen wij eerst contact met u op. Zo bent u er zeker van dat er geen onverwachte kosten aan de fiets reparatie zitten.

E-bike Kopen Den Haag

Dé fietsenwinkel in Den Haag voor het kopen van een e-bike is natuurlijk Ado Bike XL. Elektrische fietsen zijn tegenwoordig een van de meest populaire modellen. Op het fietspad, maar ook bij ons in de fietsenwinkel zult u steeds meer e-bikes tegenkomen. Wij hebben ons dan ook ontwikkeld als echte specialisten op het gebied van elektrische fietsen. Een e-bike kopen in Den Haag tegen de beste prijs, met de meeste informatie over uw aankoop en met 2 jaar garantie is wat wij bij Ado Bike aanbieden. Wanneer u vragen heeft over bepaalde specificaties van uw e-bike staan de vakkundige winkelmedewerkers en monteurs graag voor u klaar. Zij weten alles over het merk, model of bijvoorbeeld het type rem waarover een elektrische fiets beschikt. Bovendien geven ze u informatie mee over het onderhouden van een e-bike zodat u extra lang van uw aankoop kan genieten. Heeft u al een elektrische fiets, maar scheelt er wat aan? U kunt bij Ado Bike XL te Den Haaf niet alleen een e-bike kopen, maar ook laten repareren of onderhouden! Uiteraard is een vrijblijvende proefrit altijd mogelijk!

Fietsenservice Den Haag

Heeft u zelf genoeg kennis om reparaties uit te voeren aan uw fiets? Dan kunt u bij de Ado Bike fietsenmaker Den Haag ook terecht voor fiets onderdelen en –accessoires. Onze monteurs geven u graag advies over hoe u het beste te werk kunt gaan. Blijkt de reparatie te groot, dan kunt u uiteraard alsnog bij ons terecht. Ook bieden wij, binnen een jaar, als volledige fietsenservice Den Haag een gratis servicebeurt aan bij elke fiets! Het is altijd verstandig om een keer bij ons terug te komen nadat u een fiets heeft gekocht. Zo kunnen we alles nog een keer goed afstellen en bent u er zeker van dat de fiets nog langer mee gaat! Wanneer u gelijk merkt dat er iets niet fijn is, kunt dit uiteraard aangeven en passen wij dit aan! Omdat wij u graag de beste fietsenservice mogelijk willen geven, bieden we bij een elektrische fiets 2 gratis servicebeurten aan! Dit zijn namelijk fietsen die wat meer aandacht nodig hebben omdat deze over ingewikkelde onderdelen beschikken. Zeker bij een e-bike is het daarom belangrijk om er een expert naar te laten kijken. Ook wanneer er binnen één jaar, of twee jaar bij e-bikes, niks aan de fiets scheelt, kunt u alsnog langskomen voor de beste fietsenservice Den haag!

Heeft u vragen over de staat van de reparatie aan uw fiets. Neem dan contact op met het filiaal Den Haag. Dit kan via de telefoon en email. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen! U kunt onze fietsenmaker vinden midden in het winkelcentrum van Den Haag. Wij zijn zeven dagen per week geopend.