Fietsenmaker Den Haag

Het filiaal van Adobike in Den Haag heeft meer dan alleen een verkoopfunctie. Deze vestiging is namelijk ook een fietsenmaker. U bent van harte welkom als u een mankement heeft aan uw fiets. Het maakt niet uit of u de fiets aangeschaft heeft bij een van onze winkels of bij de webshop, of zelfs een andere winkel, wij helpen u graag weer op weg. Onze fiets monteurs zijn erg vakkundig en gaan snel te werk. U krijgt advies over hoe u uw fiets het beste kunt onderhouden, zodat de fiets nóg langer mee gaat. Als extra service bieden wij u een leenfiets aan wanneer dit nodig mocht zijn. Bent u bijvoorbeeld dagelijks afhankelijk van uw fiets dan is dit een perfecte oplossing. 

Openingstijden Ado Bike Den Haag 

Let op: Met Pinksteren zijn wij open.

Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 21:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 18:00

Zondag

12:00 - 17:00

We verwelkomen u graag in Ado Bike Fietsenmaker Den Haag.

Reparaties fietsenmaker Den Haag

U kunt voor allerlei fietsreparaties terecht bij onze fietsenmaker in Den Haag. Standaard reparaties kunnen wij snel voor uw regelen. Denk hierbij aan het vervangen van een binnenband van zowel het voorwiel als het achterwiel. Maar ook het spannen van een ketting of een ketting vervangen. Kleine onderdelen zoals een spatbord, trappers of standaard zijn ook snel voor u geregeld. Voor alle soorten fiets reparaties kunt u zonder afspraak bij ons langs komen. Ook wanneer het om een elektrische fiets gaat. Samen met u zullen onze fietsenmakers een bedrag afspreken voor de reparatie. Blijkt het tijdens de reparatie toch duurder te worden, dan nemen wij eerst contact met u op. Zo bent u er zeker van dat er geen onverwachte kosten aan de fiets reparatie zitten.

E-bike kopen Den Haag

Dé fietsenwinkel in Den Haag voor het kopen van een e-bike is natuurlijk Ado Bike XL. Elektrische fietsen zijn tegenwoordig een van de meest populaire modellen. Op het fietspad, maar ook bij ons in de fietsenwinkel zult u steeds meer e-bikes tegenkomen. Wij hebben ons dan ook ontwikkeld als echte specialisten op het gebied van elektrische fietsen. Een e-bike kopen in Den Haag tegen de beste prijs, met de meeste informatie over uw aankoop en met 2 jaar garantie is wat wij bij Ado Bike aanbieden. Wanneer u vragen heeft over bepaalde specificaties van uw e-bike staan de vakkundige winkelmedewerkers en monteurs graag voor u klaar. Zij weten alles over het merk, model of bijvoorbeeld het type rem waarover een elektrische fiets beschikt. Bovendien geven ze u informatie mee over het onderhouden van een e-bike zodat u extra lang van uw aankoop kan genieten. Heeft u al een elektrische fiets, maar scheelt er wat aan? U kunt bij Ado Bike XL te Den Haaf niet alleen een e-bike kopen, maar ook laten repareren of onderhouden! Uiteraard is een vrijblijvende proefrit altijd mogelijk!

Fietsenservice Den Haag

Heeft u zelf genoeg kennis om reparaties uit te voeren aan uw fiets? Dan kunt u bij de Adobike fietsenmaker Den Haag ook terecht voor fiets onderdelen en –accessoires. Onze monteurs geven u graag advies over hoe u het beste te werk kunt gaan. Blijkt de reparatie te groot, dan kunt u uiteraard alsnog bij ons terecht. Ook bieden wij, binnen een jaar, als volledige fietsenservice Den Haag een gratis servicebeurt aan bij elke fiets! Het is altijd verstandig om een keer bij ons terug te komen nadat u een fiets heeft gekocht. Zo kunnen we alles nog een keer goed afstellen en bent u er zeker van dat de fiets nog langer mee gaat! Wanneer u gelijk merkt dat er iets niet fijn is, kunt dit uiteraard aangeven en passen wij dit aan! Omdat wij u graag de beste fietsenservice mogelijk willen geven, bieden we bij een elektrische fiets 2 gratis servicebeurten aan! Dit zijn namelijk fietsen die wat meer aandacht nodig hebben omdat deze over ingewikkelde onderdelen beschikken. Zeker bij een e-bike is het daarom belangrijk om er een expert naar te laten kijken. Ook wanneer er binnen één jaar, of twee jaar bij e-bikes, niks aan de fiets scheelt, kunt u alsnog langskomen voor de beste fietsenservice Den haag!

Vragen en contact 

Heeft u vragen over de staat van de reparatie aan uw fiets. Neem dan contact op met het filiaal Den Haag. Dit kan via de telefoon en email. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen! U kunt onze fietsenmaker vinden midden in het winkelcentrum van Den Haag. Wij zijn zeven dagen per week geopend.

Telefoon: 070 308 0840
E-mail: leyweg@adobike.nl

Leyweg 595c
2545 GH Den Haag

© 2009-2019 Ado Bike.