Fietsenmaker Delft

Fietsenwinkel Den Haag

Fietsenmaker Delft

Voor een fietsenspeciaalzaak die meer doet dan alleen verkopen bent u bij Adobike Delft aan het juiste adres. Dit filiaal doet namelijk ook dienst als fietsenmaker. U kunt hier terecht voor problemen met uw fiets, bakfiets, elektrische fiets en nog veel meer. Het maakt niet uit of u de fiets bij een Adobike filiaal heeft gekocht, wij helpen u graag. Onze fietsenmakers zijn zeer vakkundig en gaan snel aan de slag met uw fiets. Naast het uitvoeren van reparaties aan de fiets geven onze monteurs u ook advies over het onderhouden van uw fiets. Hierdoor kan u langer genieten en gebruik maken van uw fiets. Bent u erg afhankelijk van uw fiets en kan u hem geen dag missen? Dan krijgt u van ons een leenfiets mee totdat uw fiets gemaakt is. Zo hoeft u geen een dag last te hebben van de reparatiewerkzaamheden.

Contactgegevens Ado Bike Delft

 Papsouwselaan 474a
 2624 EP Delft

Onze openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 17:00

 


Onze 4 winkels

Bezoek een van onze winkels


Fiets reparatie

Is uw fiets stuk? Kom naar onze werkplaats


Maak een proefrit

maakt een proefrit bij ons filiaal

Categorieën


Damesfietsen

Bekijk onze damesfietsen


Herenfietsen

Bekijk onze herenfietsen


Transportfietsen

Bekijk onze Transportfietsen


Omafietsen

Bekijk onze omafietsen

 

Klantenbeoordelingen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten:

Twee weken geleden hebben we bij Adobike een nieuwe fiets voor onze zoon gekocht. Tot nu toe niets dan lof over de fiets die als een zonnetje 'loopt' én Adobike. Niet alleen waren zij de goedkoopste speler in de markt en konden we tegen een mooie prijs de Altec transportfiets aanschaffen, we waren Ook zeer te spreken over de service en vooral de voortvarendheid waarmee Adobike te werk ging. Binnen twee dagen werd de fiets bezorgd en op schriftelijke vragen die we stelden kregen we heel Snel antwoord. Erg prettig. En geruststellend. In eerste instantie waren we een beetje huiverig om bij Adobike een order te plaatsen, want onbekend maakt onbemind, maar gelukkig bleek al Snel dat onze 'vooroordelen' ongegrond waren. Adobike is een betrouwbare, deskundige dealer en als we al een warme douche mogen uitdelen, dan staat Adobike wat ons betreft vooraan in de rij.

Verbeterpunten:

Een vel bijvoegen in de doos waarop staat dat de handleiding, die nodig is om de fiets in elkaar te zetten, op de site terug te vinden is. Dit staat weliswaar op de bevestiging vermeld maar dit leest een klant niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten:

Zeer goede service. Na bestelling binnen een dag de fiets thuis. Er zat een grote beschadiging in de lak op mijn nieuwe fiets. Geen probleem. Hij werd kosteloos bij mij thuis opgehaald en ik kreeg al binnen een dag een nieuwe fiets bezorgd. Ook kreeg ik er een gratis lakstift bij voor wat kleine stukjes waar iets lak miste. Duidelijke communicatie in de emails. Goed bereikbaar. Snel antwoord. Heel vriendelijk. Goede site met nuttige informatie. De fiets was binnen een uur af te monteren. Hij fietst heerlijk.

Verbeterpunten:

Misschien is het handig om er wat fietsvet bij te doen voor bij de trappers en het stuur. Vragen aan DHL om voorzichter te zijn met de dozen. Zitten vaak gaten in de doos door ietwat ruige omgang.

Reparaties fietsenmaker Delft

Voor een groot aantal fietsreparaties kunt u terecht bij onze fietsenmaker in Delft. Kleine onderhoudswerkzaamheden of reparaties zijn vaak binnen een dag voor u opgelost. Denk hierbij aan het vervangen van een binnenband van zowel het voorwiel als het achterwiel. Maar ook het spannen van een ketting of een ketting vervangen. Kleine onderdelen zoals een spatbord, trappers of standaard zijn ook snel voor u geregeld. Voor onderhoud of reparaties aan een elektrische fiets kunt u ook bij ons langskomen. Het installeren van een display is absoluut geen probleem. Voordat onze fietsmonteurs beginnen aan de reparatie spreken we eerst met u een bedrag af. U kunt er dus zeker van zijn dat er geen onverwachtse kosten zullen zijn. Wel zo duidelijk!

Zelf de fietsenmaker zijn

Bent u bekend met fietsen en heeft u kennis van reparatie? Dan kunt u ook onderdelen en accessoires halen bij onze fietsenmaker in Delft. Onze monteurs geven u graag advies bij uw aankoop en helpen u op weg. Is het uiteindelijk toch te veel werk, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Vragen over uw fiets?

Heeft u vragen over de staat van de reparatie aan uw fiets. Neem dan contact op met het filiaal Delft. Dit kan via de telefoon en email. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen! Dit filiaal is 7 dagen per week geopend.