Fietsenmaker Delft

Voor een fietsenspeciaalzaak die meer doet dan alleen verkopen bent u bij Adobike Delft aan het juiste adres. Dit filiaal doet namelijk ook dienst als fietsenmaker. U kunt hier terecht voor problemen met uw fiets, bakfiets, elektrische fiets en nog veel meer. Het maakt niet uit of u de fiets bij een Adobike filiaal heeft gekocht, wij helpen u graag. Onze fietsenmakers zijn zeer vakkundig en gaan snel aan de slag met uw fiets. Naast het uitvoeren van reparaties aan de fiets geven onze monteurs u ook advies over het onderhouden van uw fiets. Hierdoor kan u langer genieten en gebruik maken van uw fiets. Bent u erg afhankelijk van uw fiets en kan u hem geen dag missen? Dan krijgt u van ons een leenfiets mee totdat uw fiets gemaakt is. Zo hoeft u geen een dag last te hebben van de reparatiewerkzaamheden.

Openingstijden

Let op: Met Pinksteren zijn wij beide dagen open.

Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 21:00

Zaterdag

09:00 - 18:00

Zondag

12:00 - 17:00

We verwelkomen u graag in Ado Bike fietsenmaker Delft.   

Fietsenmaker Delft

Reparaties fietsenmaker Delft

Voor een groot aantal fietsreparaties kunt u terecht bij onze fietsenmaker in Delft. Kleine onderhoudswerkzaamheden of reparaties zijn vaak binnen een dag voor u opgelost. Denk hierbij aan het vervangen van een binnenband van zowel het voorwiel als het achterwiel. Maar ook het spannen van een ketting of een ketting vervangen. Kleine onderdelen zoals een spatbord, trappers of standaard zijn ook snel voor u geregeld. Voor onderhoud of reparaties aan een elektrische fiets kunt u ook bij ons langskomen. Het installeren van een display is absoluut geen probleem. Voordat onze fietsmonteurs beginnen aan de reparatie spreken we eerst met u een bedrag af. U kunt er dus zeker van zijn dat er geen onverwachtse kosten zullen zijn. Wel zo duidelijk!

Zelf de fietsenmaker zijn

Bent u bekend met fietsen en heeft u kennis van reparatie? Dan kunt u ook onderdelen en accessoires halen bij onze fietsenmaker in Delft. Onze monteurs geven u graag advies bij uw aankoop en helpen u op weg. Is het uiteindelijk toch te veel werk, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Vragen en contact

Heeft u vragen over de staat van de reparatie aan uw fiets. Neem dan contact op met het filiaal Delft. Dit kan via de telefoon en email. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen! Dit filiaal is 7 dagen per week geopend.

telefoon015 - 285 0242
email: delft@adobike.nl

Papsouwselaan 474a
2624 EP Delft

© 2009-2019 Ado Bike.