Fiets van de zaakKlinkt een e-bike die betaald wordt door de baas niet als muziek in de oren? 


Naar verwachting zal er dit tot wel 150.000 extra e-bikes over de toonbank gaan. Nu hoor ik je denken; waar komt deze drukte ineens vandaan? Dat kunnen wij je vertellen, sinds vandaag is er een nieuwe fiscaalvriendelijke leaseregeling ingegaan voor elektrische fietsen. Deze leaseregeling bepaalt de bijtelling voor leasefietsen op 7 procent. Door dit lage percentage zullen menig werknemers een elektrische fiets aanschaffen voor hun personeel. Met deze nieuwe regeling hoopt het kabinet duurzaam vervoer populairder te maken.

Wanneer je een fiets van 3000 euro leaset, word er enkel 210 euro bij het belastbaar inkomen opgeteld. Dit komt neer op 7 euro per maand. Dit is goedkoper dan een Netflix abonnement! De aanschaf van de fiets of het leasebedrag betaalt de werkgever uit de reiskostenvergoeding die de werknemer ontvang.

Op dit moment gaat slechts 4% van de Nederlandse werknemers met de elektrische fiets naar werk. Deze ritjes worden voornamelijk gemaakt voor ritten tot 15 kilometer. Naar verwachting zal dit aantal door deze nieuwe regeling flink gaan stijgen.

Ben je op zoek naar een e-bike voor je werknemer(s)? Klik dan hier om ons volledige assortiment aan elektrische fietsen te bekijken. Ben je op zoek naar een goede elektrische fiets met een zacht prijsje? Bekijk dan onze e-bike outlet. Liever eerst een proefritje maken? Geen enkel probleem. Je bent van harte welkom bij een van onze filialen.

Enthousiast geworden? Klik hier om een fiets te leasen.

Onze winkels vind je hier:
DELFT
Papsouwselaan 474a
2624 EP 

DEN HAAG
Leyweg 595c
2545 GH 

MAASSLUIS
Haven 11
3143 BB 

RIJSWIJK
Prinses Beatrixlaan 937
2284 BK