Fietsen Outlet met een extra lage prijzen!

9
Deze fietsen outlet heeft tweedehands, maar ook showroom fietsen voor een extra lage prijs! LET OP: Alleen af te halen in de winkels.
Lees meer
Sorteer op:
  • Voor 16.00 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis verzending boven de €100!
  • Bel: 010-2362427
Sale
€1.699,00 €799,-
Op voorraad

Fietsen Outlet met goedkope fietsen , helemaal afgemonteerd!

LET OP: Deze fietsen zijn uitsluitend af te halen in de winkel. Per fiets is het aangegeven bij welk filiaal u langs kunt gaan.

Ado bike beschikt zowel over een webshop, als 4 vast filialen met een fietsenoutlet!  Ook hier staan wij voor u klaar om u te helpen bij het zoeken naar de perfecte fiets. Graag willen wij er voor zorgen dat u kan kiezen uit een zo groot mogelijk assortiment. Dan bent u er tenminste zeker van dat u de juiste keuze kunt maken. De fietsen die in de outlet van onze winkels staan, zijn helemaal afgemonteerd en gecontroleerd op kwaliteit. De prijs van deze fietsen is extra verlaagd. Sommige zijn namelijk tweedehands en andere staan al een tijdje in de showroom. Verder is er niks anders aan deze fietsen, behalve de lage prijs natuurlijk! De voorraad is beperkt, van sommige fietsen is er zelfs nog maar 1 model beschikbaar!

  • Op = op
  • Rijklaar in de winkels
  • Extra veel korting!

Hoe werkt het aanschaffen van een outlet fiets?

Als u een mooie fiets heeft gevonden, wilt u deze natuurlijk snel bestellen. Kijk eerst op de productpagina bij welk filiaal de fiets beschikbaar is. Bestel vervolgens de fiets zoals u deze ook normaal zou bestellen en betaal in de webshop. Wij nemen vervolgens contact met u en het filiaal op en spreken een dag af waarop u langs kunt komen om de fiets op te halen.

Het outlet fietsen assortiment

Het assortiment van de fietsen outlet is sterk gevarieerd. Omdat er van sommige modellen maar één of twee fietsen zijn, kan het zomaar zijn dat een fiets snel van de site is. Maar niet getreurd, in onze 4 filialen staan outlet fietsen klaar om dit gat op te vullen. Het leuke is dat een mountainbike naast een elektrische fiets en stadsfiets kan staan op dezelfde pagina! De fiets die u zoekt kan er zomaar tussen staan.  Niet elke fiets is beschikbaar in ieder filiaal. Kijk dus goed op de product pagina bij welk filiaal de fietsen beschikbaar zijn. Wanneer u de outlet fiets komt ophalen, staan onze onze collega’s voor u klaar met een lekker kopje koffie. Zij stellen uw fiets af terwijl u wacht!    

Contactgegevens

Voor meer informatie over de outlet fietsen kunt u op de naam van de winkel klikken die u wenst te bereiken. Ado Bike Den HaagAdo Bike DelftAdo Bike MaassluisAdo Bike Rijswijk.