14 producten

Exclusieve modellen: Alleen verkrijgbaar bij Ado Bike! 

Al deze modellen die u hier ziet zijn alleen te verkrijgen bij Ado Bike! Veel van deze fietsen zijn erg populair dus wees er snel bij. Met de keuze uit stadsfietsen, transportfietsen en omafietsen zit er voor iedereen wat tussen. Al deze exclusieve Altec fietsen zijn natuurlijk scherp geprijsd en erg voordelig. U kunt deze fietsen bij Ado Bike bestellen met de laagste prijsgarantie en gegarandeerd een jaar lang fabrieksgarantie! Op eventuele elektrische fietsen geniet u van 2 jaar garantie! Mocht er iets aan de fietsen schelen, schuw dan niet contact op te nemen met een van onze behulpzame klantenservice medewerkers! Zij helpen u graag verder en geven alle informatie over de exclusieve fietsen die u maar zou willen hebben.

Het exclusieve assortiment

Wanneer u opzoek ben naar een van deze exclusieve fietsen, zult u merken dat er een ruime keuze bestaat. Omdat iedereen wat anders leuk vindt, is het niet meer dan logisch dat er veel kleuren zijn om uit te kiezen. Wanneer u een fiets cadeau geeft, is het belangrijk te peilen wat de voorkeur van die persoon is. Zo is de fiets helemaal perfect en kan er gelijk op gereden worden! Het type model is natuurlijk ook erg belangrijk wanneer u een nieuwe exclusieve fiets zoekt. De beschikbare modellen zij de transportfiets, stadsfiets en omafiets.

  • Transportfiets: Deze fietsten worden gekenmerkt door een praktische voordrager. Hiermee is het vervoeren van bagage geen enkel probleem. Denk hierbij aan schooltassen met boeken er in bijvoorbeeld! De Altec Metro Plus is bovendien voorzien van 7 versnellingen en twee betrouwbare V-brake handremmen. Eventueel zijn deze exclusieve fietsen ook uit te breiden met een krat of mand. Zo geeft u de fiets een persoonlijke twist.
  • Stadsfiets: Een stadsfiets is perfect voor gebruik in een stedelijke omgeving. Drukke straten, fietspaden en dorpswegen zijn de perfecte omstandigheden voor deze exclusieve fietsen. Vaak gekenmerkt door handremmen en versnellingen, hiermee zult u willen blijven fietsen! Ondanks deze luxere specificaties, is de prijs van deze fietsen toch erg laag en aantrekkelijk!
  • Omafiets: Een exclusieve fiets in de vorm van een omafiets is betaalbaar en zeer stevig. Dit is te danken aan het feit dat de fiets beschikt over simpele, maar erg robuuste onderdelen. Voor de korte dagelijkse afstanden is deze fiets erg geschikt! De omafiets is al een oude uitvinding, maar heeft de test der tijd perfect doorstaan. Daarom is het momenteel een van de meeste populaire modellen van Nederland.

Specificaties van uw fiets

Een van deze exclusieve modellen kan over sterk verschillende specificaties beschikken. Denk hierbij aan versnellingen, type rem en materiaal van het frame. Versnellingen zijn perfect voor het makkelijker afleggen van langere afstanden. Ook wanneer u bijvoorbeeld dagelijks gebruik maakt van de fiets komen deze goed van pas. Ervaar het gemak wanneer u naar de juiste stand schakelt tijdens het fietsen! Een rem is natuurlijk erg belangrijk voor elke fiets. Een v-brake is standaard op de wat meer betaalbare fietsen en een rollerbrake op de luxere modellen. Op een omafiets zit vaak een simpele terugtrap rem. Het frame van een exclusieve fiets kan bestaan uit aluminium of staal. Aluminium is lichter qua gewicht en roest vrij. Staal daarentegen is stevig en kan zeker wel tegen een stootje!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]