Elektrische herenfietsen

Weergave 1 to 24 van 66 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Weergave 1 to 24 van 66 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Elektrische herenfiets 

Een elektrische herenfiets, of e-bike, is een steeds populairder wordende fiets. Steeds meer mannen zien de voordelen in van deze duurzame uitvinding. Met een elektrische fiets blijft u lekker in beweging, zonder dat het veel kracht kost. Uitstekend geschikt voor de wat langere afstanden, maar ook een kort ritje binnen de stad kost geen enkele moeite.

Een elektrische herenfiets is uitgerust met zogenaamde trapondersteuning. De motor die in het frame verwerkt is, geeft u het gevoel dat u altijd wind mee heeft. Gemakkelijk via een stopcontact op te laden met een bijgeleverd snoer, zodat u altijd voldoende power heeft om onbezorgd op de fiets te stappen.

Een e-bike is een duurzame investering. De gemiddelde aanschafprijs ligt dan wel wat hoger dan een traditionele fiets, maar u zult merken dat u vaker de auto laat staan. Op den duur dus goed voor het milieu, uw portemonnee en natuurlijk voor uw gezondheid.

Modellen elektrische fietsen 

Een elektrische herenfiets is er in diverse uitvoeringen; zo hebben we naast het model voor de heren ook de elektrische transportfiets en damesfiets. Uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten remmen en aantal versnellingen. Scroll op uw gemak door het aanbod of gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina om uw specifieke wensen kenbaar te maken.