Elektrische fietsen

Weergave 1 to 24 van 232 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 232 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Elektrische fietsen 

Wilt u een elektrische fiets kopen? De elektrische fietsen, ook wel e-bikes genoemd, zijn bezig aan een sterke opmars in fietsenland. Nederland kent steeds meer ouderen, met de bekende gevolgen van dien. Het gros van deze groep mensen wil toch graag blijven fietsen en dan is een elektrische fiets een fantastische uitkomst! Natuurlijk is deze fiets ook uitstekend bruikbaar als vervoermiddel voor de wat langere afstanden, zonder dat u vermoeid op uw bestemming aankomt.

Trapondersteuning

Dit type fiets biedt namelijk extra trapondersteuning door middel van een elektrische motor, die je gemakkelijk met een snoer kunt opladen wanneer u de fiets niet gebruikt. Zo beschikt u altijd over het gevoel dat er iemand met u mee trapt, of een stevig windje in de rug heeft. De motoren zijn in de fiets gemonteerd; soms voor, soms achter, het effect is precies hetzelfde.

Een e-bike is een duurzame investering. De gemiddelde aanschafprijs ligt dan wel wat hoger dan een traditionele fiets, maar u zult merken dat u vaker de auto laat staan. Op den duur dus goed voor het milieu, uw portemonnee en natuurlijk voor uw gezondheid.

Modellen elektrische fietsen 

Onze elektrische fietsen zijn er in diverse uitvoeringen; zo hebben we de elektrische damesfiets, herenfiets maar ook de elektrische transportfiets. Uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten remmen en aantal versnellingen. Scroll op uw gemak door het aanbod of gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina om uw specifieke wensen kenbaar te maken.

Voor een stukje advies of meer informatie over onze elektrische fietsen en de verschillen tussen de modellen kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag op weg!