39 producten

Elektrische transportfiets

Dat de elektrische transportfiets steeds populairder wordt is een feit. Steeds vaker zijn ze tussen het straatbeeld te zien. Het gemak en comfort wat deze fietsen met zich meebrengen is ongekend. Iedereen kan op een fiets met elektrische trapondersteuning gemakkelijk lange afstanden fietsen. Door de meerdere versnellingen en handige display is en blijft fietsen een echt plezier. Met de introductie van de elektrische transportfietsen is de algemene implementatie van e-bikes weer een stukje completer. In de tijden dat transportfietsen pas net gebruikt werden, waren het vooral slagers, groenteboeren, winkellieden, etc die hier op reden. Destijds werd ook de nu zo bekende bakkersmand geïntroduceerd. Toen waren de transportfietsen niet luxe, slechts praktisch. Echter zijn deze fietsen uitgegroeid tot een van de meest stijlvolle en handige modellen op de markt. Zeker nu u ook kunt beschikken over een elektrische transportfiets.  

Wat kan een transportfiets?

Een Elektrische transportfiets is vaak nog net een stapje extra handig. De transportfiets is sowieso al een erg populair model tegenwoordig en met de introductie van elektrische trapondersteuning zal dit alleen nog maar meer stijgen. Voorop deze transportfietsen zit altijd een voordrager waarop u extra bagage kwijt kan. U kent vast wel de situatie waarin u een tas aan het stuur hebt gehangen en deze gevaarlijk heen en weer begint te zwiepen. Wanneer u de tas op de voordrager zet, zult u dit nooit meer mee maken. Bovendien blijft sturen erg gemakkelijk en veilig. U kunt er eventueel voor kiezen om de bagageruimte nog wat verder te vergroten door een krat of mand te monteren. Bovendien zorgt dit er voor dat uw fiets een unieke uitstraling krijgt. Al deze extra bagage zal voor u en de fiets geen enkel probleem opleveren. De elektrische motor helpt u met het vervoeren van dit extra gewicht zonder dat u er iets van merkt. U kunt de hoogte van de ondersteuning instellen met behulp van de digitale display op het stuur. Hierop kunt u ook uw snelheid en kilometer stand aflezen. Het verschilt per merk en model hoeveel rijstanden u tot uw beschikking heeft.

Specificaties van uw e-bike

Elke elektrische transportfiets beschik ook over een aantal versnellingen. Hiermee kunt u de trapzwaarte verstellen wanneer dit nodig is. Combineer dit met de elektrische trapondersteuning en u weet zeker dat u een comfortabele rit zal hebben. Voor langere of dagelijkse afstanden is het aan te raden een fiets te kopen met meer versnellingen. Doordat het frame van een elektrische transportfiets vaak van aluminium is, zijn deze fietsen niet heel zwaar, ondanks dat de elektrische motor voor extra gewicht zorgt. Het gebruik van aluminium zorgt er ook voor dat uw transportfiets roestvrij is. Transportfietsen hebben ook een stuurstabilisator in de stuurbuis zitten. Deze zorgen ervoor dat uw fiets overeind blijft staan, ook al is deze afgeladen met bagage. Met behulp van het dubbelpotige standaard is het mogelijk uw fiets overal gemakkelijk neer te zetten zonder de hulp van een hek, boom of heg.

Naast de elektrische transportfietsen bieden we ook:

Verschillende merken elektrische transportfiets

U kunt bij Ado Bike kiezen uit verschillende merken van de elektrische transportfiets zoals; Altec, Cortina en Qwic. Elk van deze merken heeft andere eigenschappen die de fietsen uniek maken. De verschillende merken bieden allemaal andere kleuren en modellen aan. De plaatsing van de accu en motor kan ook verschillen per merk. Gebruik de filters aan de linkerkant van het scherm om uw favoriete keuze te maken. Heeft u vragen over de verschillende specificaties of merken, neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs bij een van onze winkels. Hier kunt ook terecht voor een proefrit. Dan weet u zeker dat u de goede keuze heeft gemaakt!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]