Elektrische transportfietsen

Elektrische transportfiets: voor 14:00 besteld is morgen thuis

Een Elektrische Transportfiets is er voor gemaakt om meer bagage mee te nemen onderweg. Door de elektrische trapondersteuning van deze fietsen, is deze extra bagage geen enkel probleem. U kunt comfortabel blijven fietsen, ook op hele lange afstanden.

Altijd de wind in de rug. Wilt u weten hoe het is om op deze elektrische fietsen te rijden? Kom dan langs in de winkel en maak een proefrit. Een elektrische fiets kopen kan lastig zijn, daarom staan onze specialisten klaar om u te helpen en adviseren bij het uitzoeken van de juiste e-bike. Maak hier uw afspraak voor een proefrit in Den Haag, Rijswijk, Delft of Maassluis.

Weergave 1 to 24 van 44 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 44 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Elektrische transportfiets  

Dat de elektrische transportfiets steeds populairder wordt is een feit. Steeds vaker zijn ze tussen het straatbeeld te zien. Het gemak en comfort wat deze fietsen met zich meebrengen is ongekend. Iedereen kan op een fiets met elektrische trapondersteuning gemakkelijk lange afstanden fietsen. Door de meerdere versnellingen en handige display is fietsen een echt plezier. Met de introductie van de elektrische transportfietsen is de algemene implementatie van e-bikes weer een stukje completer. 

Een Elektrische transportfiets is vaak nog net een stapje extra handig. De transportfiets is sowieso al een erg populair model tegenwoordig en met de introductie van elektrische trapondersteuning zal dit alleen nog maar meer stijgen. Voorop deze transportfietsen zit altijd een voordrager waarop u extra bagage kwijt kan. U kent vast wel de situatie waarin u een tas aan het stuur hebt gehangen en deze gevaarlijk heen en weer begint te zwiepen. Wanneer u de tas op de voordrager zet zult u dit nooit meer mee maken. Bovendien blijft sturen erg gemakkelijk en veilig. U kunt er eventueel voor kiezen om de bagageruimte nog wat verder te vergroten door een krat of mand te monteren. Bovendien zorgt dit er voor dat uw fiets een unieke uitstraling krijgt. Al deze extra bagage zal voor u en de fiets geen enkel probleem opleveren. De elektrische motor helpt u met het vervoeren van dit extra gewicht zonder dat u er iets van merkt. U kunt de hoogte van de ondersteuning instellen met behulp van de digitale display op het stuur. Hierop kunt u ook uw snelheid en kilometer stand aflezen. Het verschilt per merk en model hoeveel rijstanden u tot uw beschikking heeft.

Voordelig Elektrische transportfiets

Elke elektrische transportfiets beschik ook over een aantal versnellingen. Hiermee kunt u de trapzwaarte verstellen wanneer dit nodig is. Combineer dit met de elektrische trapondersteuning en u weet zeker dat u een comfortabele rit zal hebben. Voor langere of dagelijkse afstanden is het aan te raden een fiets te kopen met meer versnellingen. Doordat het frame van deze fietsen van aluminium is zijn deze fietsen niet heel zwaar, ondanks dat de elektrische motor voor extra gewicht zorgt. Het gebruik van aluminium zorgt er ook voor dat uw transportfiets roestvrij is. Transportfietsen hebben ook een stuurstabilisator in de stuurbuis zitten. Deze zorgen ervoor dat uw fiets overeind blijft staan, ook al is deze afgeladen met bagage.

Naast de elektrische transportfietsen bieden we ook:

Verschillende merken elektrische transportfiets

U kunt bij Ado Bike kiezen uit verschillende merken van de elektrische transportfiets zoals; Altec, Cortina, Gazelle en Qwic. Elk van deze merken heeft andere eigenschappen die de fietsen uniek maken. Bekijk bijvoorbeeld eens deze mooie Cortina Snow Leopard. De verschillende merken bieden allemaal andere kleuren en modellen aan. De plaatsing van de accu en motor kan ook