Sportieve elektrische fietsen

Sportieve elektrische fietsen kunnen wel meer dan 20 versnellingen hebben. Door het aluminium frame blijven deze fietsen licht en makkelijk in omgang. U heeft de keuze uit vele topmerken zoals: Gazelle, Qwic en Victoria.

Altijd de wind in de rug. Wilt u weten hoe het is om op deze elektrische fietsen te rijden? Kom dan langs in de winkel en maak een proefrit. Een elektrische fiets kopen kan lastig zijn, daarom staan onze specialisten klaar om u te helpen en adviseren bij het uitzoeken van de juiste e-bike. Maak hier uw afspraak voor een proefrit in Den Haag, Rijswijk, Delft of Maassluis.

1 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
1 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Sportieve elektrische fiets

Overweegt u een elektrische fiets met behoud van een vlotte uitstraling? Dan bent u bij Ado Bike aan het juiste adres! Hoewel de gewone e-bike al lang haar entree heeft gemaakt als hippe mobiliteitsoptie voor onder andere woon-werkverkeer, bent u met een sportieve e-bike helemaal hip, en ook nog eens erg snel.

Bij Adobike streven we naar een aanbod e-bikes van hoogwaardige kwaliteit. Daarom hebben we al een reeks sportieve E-bikes voor u geselecteerd. We bieden daarom de Qwic sportieve e-bikes serie -  Qwic performance RD10 en de Victoria series aan. Hoewel de meeste sportieve e-bikes herenfietsen zijn, kunt u bij zowel Qwic als bij Victoria ook voor een sportieve e-bike damesfiets terecht.

QWIC Performance RD10

De QWIC Performance RD10 biedt ongekende snelheid, design en sportiviteit. De combinatie van de wrijvingsloze achtermotor en de sportieve derailleurversnellingen zorgen voor ongekende prestaties. De krachtige achtermotor biedt directe ondersteuning voor elke snelheid. Standaard kent de e-bike een downtube accu van liefst 525 Wh. Het accukeuze systeem biedt een upgrade naar 735 Wh voor nog langere afstanden.

Victoria sportieve e-bikes

Victoria is een Duitse superdegelijke producent die in Nederland nog relatief onbekend is. Met een Victoria e-bike kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit en daarnaast bent u bij Adobike verzekerd van top after sales service. Wat de Victoria Sportieve e-bikes betreft, kunt u uit de volgende modellen kiezen:

- VICTOIA E-MANUFAKTUR 10

- VICTORIA E-TREKKING

- VICTORIA E-SPEZIAL

- VICTORIA E-HOLLAND - damesfietsmodel.