31 producten

Sportieve elektrische fiets

Overweegt u een elektrische fiets met behoud van een vlotte uitstraling? Dan bent u bij Ado Bike aan het juiste adres! Hoewel de gewone e-bike al lang haar entree heeft gemaakt als mobiliteitsoptie voor onder andere woon-werkverkeer, bent u met een sportieve e-bike helemaal hip. Bovendien zorgt de elektrische motor er voor dat u snel op de plaats van bestemming bent. Een Sportieve elektrische fiets is net even wat meer geavanceerd dan de reguliere e-bike. Dit heeft te maken met de hoogwaardige specificaties waarover deze fietsen beschikken. Alles aan deze fietsen is tot in de puntjes verzorgd zodat u van de beste fietservaring kan genieten. Het frame van deze fietsen is bijvoorbeeld gemaakt van aluminium. Dit maakt ze niet alleen lichter, maar voorkomt ook roest. De middenmotor is de meest gebruikte aandrijving voor een sportieve elektrische fiets. Het plaatsen van de motor op deze plek is dan ook de modernste en meest zuinige. De remmen zijn Hydraulisch en werken met olie. Met deze remmen kan er snel en goed gedoseerd vaart geminderd worden. Zeker bij de hogere snelheden van een elektrische fiets is het erg belangrijk veilig te kunnen remmen. Naast de verschillende rijstanden, beschikken de sportieve elektrische fietsen ook over meerder versnellingen. Hiermee is fietsen zonder ondersteuning ook er comfortabel en heeft u de trapzwaarte altijd onder controle.

  • Meerdere rijstanden
  • Versnellingen
  • Hydraulische remmen

De Sportieve elektrische fietsen

Bij Adobike streven we naar een aanbod e-bikes van hoogwaardige kwaliteit. Daarom hebben we al een reeks sportieve E-bikes voor u geselecteerd. We bieden daarom de Qwic sportieve e-bikes serie -  Qwic performance RD10 en de Victoria series aan. Hoewel de meeste sportieve e-bikes herenfietsen zijn, kunt u bij zowel Qwic als bij Victoria ook voor een sportieve e-bike damesfiets terecht.

QWIC Performance RD10

De QWIC Performance RD10 sportieve elektrische fiets, biedt ongekende snelheid, design en sportiviteit. De combinatie van de wrijvingsloze achter motor en de sportieve derailleurversnellingen zorgen voor ongekende prestaties. De krachtige achter motor van een Qwic fiets biedt directe ondersteuning voor elke snelheid. Standaard kent de e-bike een downtube accu van liefst 525 Wh. Het accukeuze systeem biedt een upgrade naar 735 Wh voor nog langere afstanden.

Victoria e-bikes

Victoria is een Duitse, superdegelijke producent die in Nederland nog relatief onbekend is. Met een Victoria e-bike kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit en daarnaast bent u bij Adobike verzekerd van top after sales service. Victoria specialiseert zich dan ook in het maken van goede elektrische die u een leven lang plezier zullen geven.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]