Elektrische moederfietsen: de ideale e-bike voor moeders

Veilig en comfortabel op weg samen met uw kind? Kies dan voor een elektrische moeder fiets. Door het verlaagde frame, bredere stuur en elektrische trapondersteuning is fietsen op deze e-bike een echt plezier.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Elektrische moederfiets

Het gemak van een elektrische motor is zeker van toepassing op een moederfiets. Met een e-moederfiets kun je gerust meer op het verkeer en op het gesprekje met je kind(eren) letten, dan steeds hijgend door de stad te moeten fietsen. De elektrische moederfiets is een zegen voor de stadsmoeder of –vader, of als je grotere afstanden moet afleggen naar bijvoorbeeld de opvang, school of het werk. Bij Adobike hebben we een selectie gemaakt van elektrische moederfietsen met een super goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Wat maakt een elektrische moederfiets?

Bij een moederfiets heb je een comfortabele afstand tussen de zadel en het stuur zodat je makkelijk op- en af kunt stappen met een zitje voorop. Daarnaast zijn de moederfietsen voorzien van een extra breed stuur bij wijze van stuurbekrachtiging, en hebben ze een dubbele standaard zodat je in stilstand met de kinderen bezig kunt zijn en geen omkijk naar de fiets hebt. De nieuwste modellen zijn vaak ook voorzien van een stuurstabilisator en een voordrager zodat het voorwiel recht blijft staan, zelfs met het gewicht van een krat vol boodschappen er op.

Uit welke e-moderfietsen kan ik kiezen?

Kies gerust een van de volgende modellen:

-          Altec Square

-          Cortina E-Roots

-          Gazelle Miss Grace C7

Adobike levert snel en je kunt kiezen tussen een fiets in doos of één die helemaal rijklaar is. Als het niet anders vermeld wordt, wordt de fiets de volgende werkdag al bezorgd.