4 producten

Elektrische moederfiets

Een elektrische moederfiets is makkelijk in omgang en veilig voor u en uw kind. Het gemak van een elektrische motor is zeker van toepassing op een moederfiets. Met een e-moederfiets kunt u gemakkelijk meer op het verkeer en op het gesprekje met uw kind(eren) letten. U hoef niet steeds hijgend door de stad te fietsen omdat het zware werk voor u gedaan wordt! De E-bike is al tijden sterk in opkomst en mateloos populair in Nederland. Om deze rede zijn er ook gespecialiseerde fietsen ontwikkeld die uitblinken op bepaalde vlakken. Hierdoor is de implementatie van elektrische fietsen weer een stukje completer. De elektrische moederfiets is een zegen voor de stadsmoeder of –vader, wanneer er grotere afstanden afgelegd moeten worden. Bijvoorbeeld onderweg naar de opvang, school of familie en vrienden. Bij Adobike hebben we een selectie gemaakt van elektrische moederfietsen met een super goede prijs-kwaliteitsverhouding. Sterker nog, op de gehele Altec collectie geniet u van de laagste prijsgarantie zodat u altijd voordeliger uit bent!

Wat maakt een elektrische moederfiets?

Bij een moederfiets is de afstand tussen het zadel en stuur een stuk ruimer dan bij een reguliere fiets. Dit heeft alles te maken met het feit dat er een kinderzitje op de fiets geplaatst kan worden. Door de extra ruimte is het voor u makkelijker om op- en af te stappen. Ook tijdens het rijden is deze ruimte een stuk comfortabeler. Het stuur zelf is ook een stuk breder zodat de plaatsing van een kinderzitje voorop mogelijk is én u veilig kunt sturen. Zou dit niet het geval zijn, wordt het op een elektrische moeder fiets al snel te krap op fijne stuurbewegingen te maken. Parkeren met een moederfiets kan omdat het standaard vaak steviger is. Wel is het verstandig om uw kinderen niet te lang op een geparkeerde fiets te laten zitten. Ondanks het stevige standaard kan een fiets snel uit balans raken. Nieuwere modellen komen vaak met en stuurstabilisator of slot zodat het stuur rechtop blijft staan wanneer u dit niet vasthoudt. Met een elektrische moederfiets wordt dat ritje van en naar de supermarkt een stuk makkelijker!

  • Breed stuur
  • Meer ruimte
  • Stevig standaard

Specificaties e-bike moederfiets

Omdat dit wat duurder fietsen betreft, zijn de specificaties van een elektrische moederfiets van goede kwaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rollerbrake remsysteem. Dit slijt veel minder snel en de kans op haperingen is veel kleiner. De frames van deze fietsen bestaan bijna altijd uit aluminium zodat ze roestvrij en lichtgewicht zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens de Altec Square elektrische moederfiets.