128 producten

Type E-Bike    

Iedereen wil natuurlijk graag genieten van een elektrische fiets. Zowel mannen als vrouwen hebben in afgelopen jaren het gemak van elektrische fietsen ontdekt. En met deze stijgende populariteit zijn er ook steeds meer gespecialiseerde fietsen bij gekomen. Net als bij de reguliere fietsen komen er meer modellen op de markt die bijvoorbeeld meer bagage mee kunnen nemen, een breder stuur hebben of sportiever zijn dan de rest.

Onze type elektrische fietsen

De verschillende elektrische fietsen die u bij ons kunt vinden zijn:

Elektrische stadsfietsen
Deze fiets is het eerste model dat een elektrische trapondersteuning kreeg. Toen men het nut hiervan in begon te zien, liep het als een lopend vuurtje. Stadsfietsen zijn perfect voor dagelijks gebruik in een stedelijke omgeving. De kabels van deze fietsen zijn weggewerkt in het frame, wat zorgt voor een onderhoudsarme fiets. U kunt kiezen voor een fiets met 7 versnellingen, maar ook met 21 versnellingen. Het ligt er maar net aan hoe u de fiets wilt gaan gebruiken.

Elektrische transportfietsen
Transportfietsen zijn er voor gemaakt om meer bagage mee te nemen. Op een reguliere fiets kan dat extra gewicht voor een mindere snelheid zorgen. Met een elektrische transportfiets is dit echter geen probleem. Door de elektrische motor blijft u het tempo er in houden. Kies met de versnellingen en rijstanden op welke manier u wil fietsen.

Elektrische Moederfietsen
Een auto is vaak niet altijd beschikbaar, slecht voor het milieu en bovendien duur. Ook bestaat de kans dat u in de file komt te staan en uw kind te laat op school komt. Met de elektrische moederfietsen worden al deze problemen opgelost. Het bredere stuur zorgt er voor dat u veilig een kinderzitje kan plaatsen. Door het stuurslot blijft de fiets rechtop staan wanneer u hem parkeert. De lage instap maakt het makkelijker om op de fiets te komen.

Sportieve elektrische fietsen
Een e-bike met een mooie en trendy uitstraling waarmee u snel vooruit komt? Dan is een sportieve elektrische fiets echt iets voor u. Deze fietsen hebben allemaal een heel erg modern uiterlijk met mooie kleuren die heel erg, of juist niet opvallen. Het minimale aantal versnellingen op deze fietsen is 5.

Speed pedelecs
Voor de echte snelheidsduivels zijn er de Speed Pedelecs. Deze elektrische fietsen kunnen snelheden bereiken van 45km/h en mogen daarom ook niet op het fietspad. Lees voor het gebruik van deze fietsen goed de regelgeving over de fietsen. Een Speed Pedelec is de perfecte oplossing voor het file probleem en de belasting van het milieu. Door de hogere aanschafprijs is het aan te raden extra beveiliging aan te schaffen voor uw fiets. Ook kunt u eventueel een verzekering afsluiten tegen schade of diefstal.

Wilt u zeker weten dat u de juiste fiets heeft? Kom dan langs in een van onze filialen

[powr-popup id="65279077_1659354748"]