Elektrische transportfietsen

Elektrische transportfiets: voor 14:00 besteld is morgen thuis

Een Elektrische Transportfiets is er voor gemaakt om meer bagage mee te nemen onderweg. Door de elektrische trapondersteuning van deze fietsen, is deze extra bagage geen enkel probleem. U kunt comfortabel blijven fietsen, ook op hele lange afstanden.

Altijd de wind in de rug. Wilt u weten hoe het is om op deze elektrische fietsen te rijden? Kom dan langs in de winkel en maak een proefrit. Een elektrische fiets kopen kan lastig zijn, daarom staan onze specialisten klaar om u te helpen en adviseren bij het uitzoeken van de juiste e-bike. Maak hier uw afspraak voor een proefrit in Den Haag, Rijswijk, Delft of Maassluis.

Weergave 1 to 24 van 46 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 46 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Elektrische transportfiets

Dat de elektrische transportfiets steeds populairder wordt is een feit. Steeds vaker zijn ze tussen het straatbeeld te zien. Het gemak en comfort wat deze fietsen met zich meebrengen is ongekend. Iedereen kan op een fiets met elektrische trapondersteuning gemakkelijk lange afstanden fietsen. Door de meerdere versnellingen en handige display is fietsen een echt plezier. Met de introductie van de elektrische transportfietsen is de algemene implementatie van e-bikes weer een stukje completer. 

elektrische transportfiets

Een Elektrische transportfiets is vaak nog net een stapje extra handig. De transportfiets is sowieso al een erg populair model tegenwoordig en met de introductie van elektrische trapondersteuning zal dit alleen nog maar meer stijgen. Voorop deze transportfietsen zit altijd een voordrager waarop u extra bagage kwijt kan. Deze bagage zal voor u en de fiets geen enkel probleem opleveren. De elektrische motor helpt u met het vervoeren van dit extra gewicht zonder dat u er iets van merkt. Doordat het frame van deze fietsen van aluminium is zijn deze fietsen niet heel zwaar. Ondanks dat de elektrische transportfiets motor voor extra gewicht zorgt. Voor extra controle over uw rijsnelheid kunt u kiezen hoeveel versnellingen u wilt hebben. Voor langere dagelijkse afstanden is het aan te raden een fiets te kopen met meer versnellingen. Naast de elektrische transportfietsen bieden we ook:

Verschillende merken elektrische transportfietsen

U kunt bij Ado Bike kiezen uit verschillende merken van de elektrische transportfiets zoals; Altec, Cortina, Gazelle en Qwic. Elk van deze merken heeft andere eigenschappen die het uniek maken. Bekijk bijvoorbeeld eens deze mooie Cortina Snow Leopard. Heeft u vragen over de verschillende specificaties of merken, neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs bij een van onze winkels. Hier kunt ook terecht voor een proefrit. Dan weet u zeker dat u de goede keuze heeft gemaakt!