Elektrische transportfietsen

Elektrische transportfietsen: voor 14:00 besteld is morgen thuis

Transportfietsen zijn er voor gemaakt om meer bagage mee te nemen onderweg. Door de elektrische trapondersteuning van deze fietsen, is deze extra bagage geen enkel probleem. U kunt comfortabel blijven fietsen, ook op hele lange afstanden.
Weergave 1 to 24 van 29 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 29 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Elektrische transportfietsen

Dat elektrische fietsen steeds populairder worden is een feit. Steeds vaker zijn ze tussen het straatbeeld te zien. Het gemak en comfort wat deze fietsen met zich meebrengen is ongekend. Iedereen kan op een fiets met elektrische trapondersteuning gemakkelijk lange afstanden fietsen. Door de meerdere versnellingen en handige display is fietsen een echt plezier. Met de introductie van de elektrische transportfietsen is de algemene implementatie van e-bikes weer een stukje completer. 

Elektrische transportfietsen zijn vaak nog net een stapje extra handig. De transportfiets is sowieso al een erg populair model tegenwoordig en met de introductie van elektrische trapondersteuning zal dit alleen nog maar meer stijgen. Voorop deze transportfietsen zit altijd een voordrager waarop u extra bagage kwijt kan. Deze bagage zal voor u en de fiets geen enkel probleem opleveren. De elektrische motor helpt u met het vervoeren van dit extra gewicht zonder dat u er iets van merkt. Doordat het frame van deze fietsen van aluminium is zijn deze fietsen niet heel zwaar. Ondanks dat de elektrische motor voor extra gewicht zorgt. Voor extra controle over uw rijsnelheid kunt u kiezen hoeveel versnellingen u wilt hebben. Voor langere dagelijkse afstanden is het aan te raden een fiets te kopen met meer versnellingen. 

Verschillende merken elektrische transportfietsen

U kunt bij Ado Bike kiezen de merken Altec, Cortina, Gazelle en Qwic. Elk van deze merken heeft andere eigenschappen die het uniek maken. Heeft u vragen over de verschillende specificaties of merken, neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs bij een van onze winkels. Hier kunt ook terecht voor een proefrit. Dan weet u zeker dat u de goede keuze heeft gemaakt!