46 producten

[link=]

Elektrische herenfiets

Of het nu naar uw werk, vrienden of school is, op een elektrische fiets zit u altijd goed. Een e-bike zorgt er voor dat u zeer comfortabel onderweg kunt zijn zonder dat u moe wordt, ook op langere afstanden. Omdat de straten steeds drukker worden en files steeds normaler, zijn veel mensen opzoek naar een alternatief om naar hun werk, school, familie of vrienden te gaan. De elektrische fiets is hiervoor de beste oplossing. Het is misschien een grotere investering dan een reguliere fiets, maar het is u geld meer dan waard. Een elektrische herenfiets zorgt er namelijk voor dat u de auto steeds vaker laat staan, u bespaart zo brandstof. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De meeste ritjes van 15 minuten zijn op een e-bike net zo lang of zelfs sneller. De elektrische trapondersteuning zorgt namelijk voor een aangenaam en vlot tempo. Een elektrische herenfiets, of e-bike, is een steeds populairder wordende fiets. Steeds meer mannen zien de voordelen in van deze duurzame uitvinding. Het is allang niet meer zo dat deze fietsen uitsluitend door één soort bevolkingsgroep gebruikt worden. Met een elektrische fiets blijft u lekker in beweging, zonder dat het veel kracht kost. Uitstekend geschikt voor de wat langere afstanden, maar ook een kort ritje binnen de stad kost geen enkele moeite.

Specifcaties

Een elektrische herenfiets is uitgerust met zogenaamde trapondersteuning. De motor die in het frame verwerkt is, geeft u het gevoel dat u altijd wind mee heeft. U heeft de keuze uit een fiets met een middenmotor of een (voorwiel) naafmotor. Voorwielmotoren zijn simpel, effectief en robuust. De fiets trekt u als het ware naar voren. Bij een elektrische fiets met een voorwielaansluiting kunt u in elke versnelling wegrijden. De middenmotor is tegenwoordig steeds populairder aan het worden, ondanks dat dit een nieuwere manier van motorplaatsing is. Wanneer u een fiets met middenmotor heeft, beschikt deze ook over een ingebouwde krachtmeter. U kunt op de display aflezen hoeveel kracht u zet, wat de snelheid is en hoe ver u gereden hebt. De elektrische fiets is gemakkelijk via een stopcontact op te laden met een bijgeleverd snoer, zodat u altijd voldoende power heeft om onbezorgd op de fiets te stappen. De gemiddelde actieradius van een e-bike kan erg verschillen. Niet alleen per merk of model, maar ook op de manier waarop u de fiets gebruikt. Denk hierbij aan tegenwind, heuvels, rijstand en bagagegewicht.

Een elektrische herenfiets beschikt over zowel versnellingen als rijstanden. De versnellingen werken net zoals op een reguliere fiets. U kunt hiermee eenvoudig de trapzwaarte aan passen aan de had van het terrein waar u op rijdt. Lange rechte stukken zijn beter geschikt voor een hogere versnelling. Zo maakt u meer vaart en bent u sneller op de plaats van bestemming. De rijstanden kunt u bedienen met behulp van de digitale display op uw fiets. Het aantal rijstanden kan per merk of model verschillen. Een hogere rijstand biedt meer trapondersteuning, maar zorgt ook dat de accu sneller leeg gaat.

Modellen elektrische herenfiets  

Een elektrische herenfiets is beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zo heeft u voor elke situatie de juiste fiets. Bij Ado Bike kunt u kiezen tussen een elektrische stadsfiets of een elektrishe transportfiets. De stadsfietsen zijn perfect voor dagelijks woon- en werkverkeer. Zowel korte als lange afstanden zijn geen enkel probleem. Deze e-bikes beschikken vaak over meerder versnellingen en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Elektrische transportfietsen zijn gemaakt om meer bagage te vervoeren dan de standaard fiets. Door het gebruik van een voordrager hoeft u niet langer een tas aan het stuur te hangen. Ook kunt u eventueel een leuke krat of mand op de voordrager plaatsen. Zo breidt u de babageruimte uit, maar zorgt u ook voor een leuke uistraling van uw fiets. Scroll op uw gemak door het aanbod of gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina om uw specifieke wensen kenbaar te maken. 

Elektrische herenfietsen zijn tegenwoordig zeer populair en u kunt er overal wel eentje tegen komen. Dit is mede te danken aan het ruime aanbod aan merken wat deze soort fiets maakt. De merken die Ado Bike voor heeft zijn:

Om zeker te weten of een elektrische fiets bij u past kunt u altijd langs komen in een van onze filialen. Hier kunt u vrijblijvend een testrit maken op een e-bike die u geschikt lijkt. Ons vakkundig personeel staat voor u klaar met raad en daad!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]