106 producten

Elektrische damesfiets

Bent u op zoek naar een alternatief vervoersmiddel dat u niet alleen geld bespaart, maar ook nog eens duurzaam, comfortabel en gezond is? Dan is een elektrische damesfiets echt iets voor u! Korte ritjes naar de stad, uw werk, school of vriendinnen zijn een peulenschil voor de elektrische fiets. Niet alleen dat, maar ook lange afstanden zoals fietstochten worden en blijven een plezier op een nieuwe e-bike van Ado Bike. De straten in de stad worden steeds drukker en overal staan files, maar niet op het fietspad! Hier ligt de weg voor u vrij om overheen gefietst te worden. U ontloopt zo de drukte en bent waarschijnlijk net zo snel op de plaats van bestemming als wanneer u de auto had gepakt. Het tempo op een elektrische damesfiets ligt dan ook veel hoger dan bij een reguliere fiets. Ondanks dat een e-bike een grotere investering is dan een normale fiets, is deze aanwinst het meer dan waard. U bespaart niet alleen brandstof en dus geld, maar bent ook in beweging wat bevorderlijk is voor uw gezondheid. Door de elektrische trapondersteuning merkt u vaak niet eens dat u al een lange afstand heeft afgelegd. Een e-bike was vroeger lang niet voor iedereen beschikbaar. Echter zorgen nieuwe innovaties en ontwikkelingen er voor dat het imago van dit vervoersmiddel compleet is omgeslagen. Steeds meer mensen gaan het nut inzien van een duurzaam en snel vervoersmiddel.

Comfort op een elektrische damesfiets 

De elektrische damesfiets is zo comfortabel omdat deze over een elektrische trapondersteuning beschikt. De accu is vaak verwerkt onder de bagagedrager of onder het zadel tegen het frame aan. U heeft de keuze uit een fiets met een middenmotor, een (voorwiel) naafmotor of achterwiel motor. Voorwielmotoren zijn simpel, effectief en robuust. De fiets trekt u als het ware naar voren. Bij een elektrische fiets met een voorwielaansluiting kunt u in elke versnelling wegrijden. De middenmotor is tegenwoordig steeds populairder aan het worden, ondanks dat dit een nieuwere manier van motorplaatsing is. Wanneer u een elektrische damesfiets met middenmotor heeft, beschikt deze ook over een ingebouwde krachtmeter. U kunt op de display aflezen hoeveel kracht u zet, wat de snelheid is en hoe ver u gereden hebt. Een achterwielmotor heeft de aandrijving in het achterwiel zitten, net als bij een normale fiets dus. Op deze fietsen voelt het alsof u een duwtje in de rug krijgt. Het opladen van de dames e-bike kan eenvoudig via het stopcontact en de lader die u bij de fiets krijgt. De actieradius (afstand die een e-bike kan afleggen op 1 accu), kan sterk verschillen per merk of model, maar ook manier van gebruik. Denk hierbij aan tegenwind, soort rijstand, bagagegewicht en bijvoorbeeld heuvels.

Er zitten zowel versnellingen en rijstanden op uw elektrische damesfiets. De versnellingen komen u waarschijnlijk heel bekend voor. Deze kunt u hetzelfde bedienden als op een reguliere fiets. Op langere rechte stukken eg kunt u het best een hogere versnelling in schakelen. De meerdere rijstanden zijn in te stellen met behulp van de digitale display. Per merk en model kan het verschillen hoeveel rijstanden de fiets heeft. De hoogste rijstand geeft u de meeste trapondersteuning en dus het meeste vaart. Echter zorgt dit er wel voor dat uw elektrische damesfiets sneller leeg gaat.

Modellen elektrische damesfiets  

Een elektrische damesfiets is beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zo heeft u voor elke situatie de juiste fiets. U kunt bij Ado Bike kiezen tussen verschillende modellen, namelijk de stadsfiets en de transportfiets. Een elektrische stadsfiets beschikt vaak over meerdere versnellingen die u helpen met het instellen van de trapzwaarte. Of het nu om dagelijkse korte afstanden gaat of langere fietstochten, een elektrische stadsfiets kan het makkelijk aan. Hebt u behoefte aan wat meer bagageruimte op uw fiets, of wilt u graag op een trendy fiets voor de dag komen? Overweeg dan eens een elektrische transportfiets. Deze fietsen zijn er namelijk voor gemaakt om meer bagage mee te kunnen nemen dan een reguliere fiets. Door de elektrische trapondersteuning zult u van het extra gewicht weinig merken. Eventueel kunt u kiezen voor een leuke en opvallende krat of mand. Dit geeft die fiets net wat meer uitstraling en verhoogt de bagageruimte nog meer. Overigens kunt u beide modellen bij Ado Bike verkrijgen in veel verschillende kleuren. Scrol op uw gemak door het aanbod of gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina om uw specifieke wensen kenbaar te maken.

Elektrische damesfietsen zijn tegenwoordig zeer populair en u kunt er altijd een tegen komen. Dit is mede te danken aan het ruime aanbod wat er beschikbaar is. De merken die Ado Bike u te bieden heeft, zijn:

Om zeker te weten of een elektrische damesfiets bij u past kunt u altijd langs komen in een van onze filialen. Hier kunt u vrijblijvend een testrit maken op een e-bike die u geschikt lijkt. Ons vakkundig personeel staat voor u klaar met raad en daad!