E-bike met lage instap | 26 inch

0
Iedereen kent wel iemand die een elektrische fiets heeft, of heeft er zelf een. Omdat niet alle mensen even goed ter been zijn, is er nu ook een lager model elektrische fiets ontwikkeld. Deze 26 inch fiets heeft een lagere instap en maakt het voor iederee
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Elektrische 26 inch fiets

Elektrische fietsen 26 inch zijn tegenwoordig zeer populair. Voor iedereen die net even wat meer ondersteuning wil hebben tijdens het rijden, zijn deze fietsen erg geschikt. Er is sprake van een echte opmars binnen Nederland. Iedereen kent wel iemand met een elektrische fiets of heeft er zelf een. Door het steeds beter worden van de accu’s en motoren, wordt de actieradius van deze soort fiets ook vergroot. Wel is de actieradius sterk afhankelijk van de manier waarop u de fiets gebruikt. Een heuvelachtig gebied, tegenwind, of zware belading zorgen allemaal voor een mindere actieradius. Fietsen van het formaat 26 inch zijn net even wat kleiner dan de standaard 28 inch voor volwassenen. Dit maakt het gemakkelijk voor iedereen om van de fiets op en af te stappen. Zo kan iedereen met een fijn gevoel gebruik maken van een elektrische fiets.

De lagere instap van deze fiets maakt het ook een ideaal model voor mensen die net wat slechter ter been zijn. De elektrische trapondersteuning helpt sowieso al erg met het vergroten van de mobiliteit. U kunt, met behulp van de digitale display, de mate van trapondersteuning instellen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de trapondersteuning uit te zetten. U heeft dan nog steeds een zeer comfortabele stadsfiets. De verlichting is ook te bedienen via de digitale display. Ondanks dat alle wielmaten 26 inch zijn, kunt u wel kiezen uit verschillende framematen. U kunt kiezen uit de volgende frame maten:

  • 46 Cm (145 - 155 Cm)
  • 49 Cm (148 - 165 Cm)

Specificaties 26 inch elektrische fiets 

Omdat elektrische fietsen een grote investering zijn, is het belangrijk dat u deze veilig overal kan parkeren. Bekijk daarom ons aanbod hoogwaardige en veilige sloten. Een E-bike met lage instap hoeft zeker niet saai te zijn. Omdat ook hier veel mensen gebruik van willen maken zijn deze fietsen beschikbaar in veel verschillende kleuren. Hoewel deze fietsen een 26 inch wielmaat hebben, zijn dit geen kinderfietsen. De designs zijn dus wat serieuzer en passen beter bij de fiets-modetrends van tegenwoordig. Al deze handige fietsen beschikken over betrouwbare handremmen. Hiermee heeft u ten alle tijden genoeg controle over de fiets en bent u verzekerd van een veilige rit. Alle 26 inch elektrische fietsen bij Ado Bike zijn van het merk Victoria. Dit merk is al jaren lang een specialist in het maken van elektrische fietsen. Omdat ze dit al lang doen hebben ze zich kunnen richten op het uitbreiden van hun collectie hoogwaardige elektrische fietsen. Het frame van deze fietsen is gemaakt van lichtgewicht, roestvrij, duurzaam aluminium. Dit zorgt er voor dat de fiets, ondanks de accu en motor, niet extreem zwaar wordt. De motor zelf kan een midden-motor of naafmotor zijn. De midden-motor komt steeds vaker voor omdat deze nieuwer is en niet de nadelen van een voor- of achterwielmotor heeft.

Weet u door het grote aanbod niet goed welke fiets het beste bij u past? Bekijk dan deze pagina om onze uitgebreide e-bike keuzehulp te lezen. Hierin staat duidelijk beschreven wat elk merk, model en fietsgroote inhoudt.