100 producten

Populaire E-Bikes

Gemak is natuurlijk is dat iedereen graag zou willen ervaren. Om dit te kunnen verwezenlijken heeft Ado Bike een selectie gemaakt van de meest populaire elektrische fietsen van het moment. Met zo’n fiets is het mogelijk lange afstanden af te leggen zonder dat u moe wordt of er zelfs ook maar één druppeltje zweet over uw rug zal lopen. Al een tijd worden elektrische fietsen steeds populairder en dat is te merken ook. Op straat zult u ze vast en zeker vaak rond zien rijden en lang niet allemaal met wat oudere mensen er op! De fietsen hebben de laatste tijd een ware imago boost gekregen en zijn beschikbaar in vele vormen en maten. Omdat de technologie steeds beter wordt zijn de populaire merken bezig met het maken van steeds betaalbaardere fietsen. Zo kan iedereen genieten van het gemak wat een e-bike te bieden heeft.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een e-bike?

Zoveel mensen zoveel wensen. En dat geldt ook zeker wanneer u een nieuwe e-bike wilt gaan uitzoeken. Er bestaan bijna een ontelbaar aantal specificaties, onderdelen en bijvoorbeeld kleuren om op te letten. Dit kan, zeker aan het begin van uw zoektocht, nogal overweldigend overkomen. Het eerste waar u waarschijnlijk op zal letten is of uw fiets een dames- of herenmodel betreft. Gelukkig bestaan er voor beide opties en hoop fietsen die in deze categorieën vallen. Ook zijn er populair e-bikes die een uniseks model hebben, bijvoorbeeld een elektrische vouwfiets. Qua prijs kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Er bestaan erg luxe en hoogwaardige fietsen, echter ook populaire e-bikes die in een lager prijsklassement vallen. U heeft de keuze uit een groot aantal verschillende merken. Hieronder een selectie van de merken die populaire e-bikes aanbieden:

Wat meer technische specificaties

Omdat een elektrische fiets net wat ingewikkelder werkt dan een reguliere fiets, zijn de specificaties ook wat technischer en van hogere kwaliteit. De remmen zijn bijvoorbeeld soms hydraulische omdat het om hogere snelheden gaat. Afremmen moet dan ook nog steeds op een veilige manier kunnen. Naast de verschillende rijstanden, beschikt een elektrische fiets ook altijd over een aantal versnellingen. Hiermee kan de trapzwaarte en snelheid gereguleerd worden zodat ook de lange afstanden echt fijn blijven om af te leggen. Het frame van de populaire e-bike kan gemaakt zijn van aluminium of staal. Aluminium is roestvrij en bovendien lichter qua gewicht lichter dan staal. Ook is het goed om met het gewicht rekening te houden. Door de accu en elektrische motor kan het gewicht van de fiets snel oplopen. Het type motor kan verschillen tussen 3 posities. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u hier meer lezen.

Vragen of opzoek naar meer informatie bij het kiezen van een van deze populaire e-bikes? Neem gerust contact op met onze klanten service! Onze collega’s staan voor u klaar met raad en daad.