Poluaire elektrische fietsen 

Een elektrische fiets is er voor iedereen! Al een tijd lang zijn deze populaire elektrische fietsen erg gewild onder alle Nederlanders. Met deze fietsen heeft u altijd de wind in de rug zodat lange afstanden een plezier blijven. Zowel jong als oud hebben de voordelen van een elektrische fiets gezien en willen niet anders meer. 

Weergave 1 to 24 van 139 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 139 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Frametype    

Iedereen wil natuurlijk graag genieten van een elektrische fiets. Ook mensen die wat slechter ter been zijn of moeite hebben om op een hogere fiets te komen. Om er voor te zorgen dat ook deze mensen optimaal gebruik kunnen maken van hun nieuwe fiets, zijn er de elektrische fietsen met lage instap. In principe hebben deze fietsen precies dezelfde specificaties en kwaliteit als normale hoge fietsen. Het enige wat verschilt is de lagere vorm van het frame. Deze lagere fietsen hebben dezelfde kwaliteitsonderdelen als de normale versies. Het lage frame doet daarom ook in kwaliteit en stevigheid niet onder voor een “normale’’ fiets.

Uiterlijk van een en verlaagde fiets

Veel merken van in onze webshops bieden deze verlaagde modellen aan. Het uiterlijk van deze fiets is wat anders door het extra lage frame. De elektrische motor zit daarom ook wat lager. Echter, u hoeft zich geen zorgen te maken over de stijl van deze fietsen. Doordat de elektrische fietsen van tegenwoordig erg trendy en modern worden gemaakt, zal u dit type fiets niet misstaan.

Het verschil tussen de lage instapfiets en de damesfiets is dat fietsen met een lage instap unisex zijn. Zowel mannen als vrouwen kunnen van deze fietsen gebruik maken. In tegenstelling tot damesfietsen die speciaal voor vrouwen zijn.