Bestel hier elektrische fietsen met voorwielmotoren

Een simpele effectieve motor met een scherpe prijs. Dat is wat u kunt verwachten van elektrische fietsen met een voorwielmotor. De motor van deze fiets is erg goed weggewerkt wat bijdraagt aan het mooie design van de fiets.

Weergave 1 to 24 van 52 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Weergave 1 to 24 van 52 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Elektrische fiets met voorwielmotor

Voorwielmotoren zijn simpel, effectief en robuust. De elektrische fietsen die deze motoren hebben, zijn dan ook vaak scherper geprijsd dan fietsen met een motor op een andere positie. Fietsen met deze motorpositie zijn te combineren met andere versnellingssystemen. Denk hierbij aan een naafversnelling, derailleurversnelling en een cardansasaandrijving. Bij een elektrische fiets met een voorwielaansluiting kunt u in elke versnelling wegrijden. De trapondersteuning en motor gaan aan wanneer u begint met rijden. U krijgt direct ondersteuning zodra u begint met trappen. In eerste instantie kan het voelen alsof de fiets u naar voren trekt.

Wanneer u de ondersteuning  uit zet fiets u nog steeds licht, net als op een fiets die niet elektrisch is. Uw band aan de voorkant zal wel wat sneller vervangen moeten worden omdat deze meer moet “werken”. Wanneer u door een scherpe bocht gaat moet u oppassen dat het voorwiel niet wegglijdt als het glad is, het voorwiel draait namelijk snel. Het zwaartepunt van e-bikes met deze vorm van aandrijving, ligt in het voorwiel omdat de motor daar ook zit. Houd hier rekening mee wanneer u de fiets op wilt tillen. De motor van een elektrische fiets met voorwielaandrijving is goed weggewerkt en valt daarom minder op

Om er achter te komen of een elektrische fiets met voorwielaandrijving iets voor u is, kunt u langskomen in een van onze filialen. Hier staat vakkundig personeel voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en behoefte aan informatie over uw aankoop.

Omdat een e-bike een grote investering is, doet u er goed aan een extra slot te kopen.

Bekijk hier onze andere elektrische fietsen met middenmotor en achterwielmotor.