4 producten

[link=]

Goedkope elektrische fiets

Dat een elektrische fiets veel voor u kan betekenen is bij de meeste mensen al wel bekend. De elektrische trapondersteuning zorgt er voor dat u ten alle tijden comfortabel onderweg bent, ongeacht tegenwind. Deze zeer luxe fietsen zijn al een tijd bezig met een ware opmars in populariteit. Door heel Nederland kunt deze exemplaren tegen komen. Hoewel veel elektrische fietsen duur zijn, geldt dit zeker niet voor alle modellen. Bij Ado Bike heeft u de keuze uit veel verschillende modellen die een elektrische fiets aanbieden voor een scherpe prijs. Voor minder dan 1250 euro heeft u al een zeer luxe en fijne elektrische fiets te pakken. Niet langer hoeft u de auto te pakken voor ritjes naar de supermarkt, stad of uw werk/school. Een elektrische fiets maakt een hoop afstanden opeens gemakkelijk bereikbaar zonder dat u ook maar een druppel benzine moet gebruiken en dat terwijl deze fietsen zeer goedkoop en in de aanbieding zijn. Bovendien zorgt een elektrische fiets er ook nog eens voor dat u genoeg lichaamsbeweging krijgt. Een Win-winsituatie dus!

Specificaties goedkope elektrische fiets

Uw goedkope elektrische fiets kan over veel verschillende specificaties beschikken. Ten eerste is het belangrijk om te kijken wat voor inch maar u wilt hebben. Over het algemeen zijn elektrische fietsen verkrijgbaar in de 28 inch wielmaat. Echter beschikt Ado Bike over een aantal elektrische vouwfietsen die verkrijgbaar zijn in de wielmaat 20 inch. Doorgaans is een 28 inch wielmaat geschikt voor volwassenen en personen langer dan 155cm. Het frame van uw goedkope elektrische fiets kan bestaan uit aluminium of staal. Staal zorgt voor een stevige fiets, maar kan er voor zorgen dat de fiets zwaar wordt. Zeker wanneer u zich bedenkt dat een e-bike al over een accu en motor beschikt. Aluminium komt vaker voor, omdat dit lichter is qua gewicht en zorgt voor een roestvrij frame. Alle elektrische fietsen in deze categorie beschikken over betrouwbare handremmen. Deze zorgen er voor dat u tijdig tot stilstand kan komen en, zo nodig, een noodstop kan maken.

Welke soort goedkope e-bike moet ik kiezen?

Omdat elektrische fietsten steeds populairder aan het worden zijn, bestaan er verschillende variaties qua modellen. Ook hebben veel merken ingesprongen op deze ware fietsrevolutie. Zowel de bekende merken als nieuwe merken zijn bezig met het uitbrengen van elektrische fietsen. Er zijn zelfs buitenlandse merken die kansen zien in de redelijke verzadigde fietsenmarkt van Nederland. De merken die een elektrische fiets goedkoop onder de €1250 euro aanbieden, zijn:

Er bestaan verschillende e-bikes voor het fietsen naar school of werk met bagage en e-bikes die er voor gemaakt zijn het reizen in de trein gemakkelijker te maken. De verschillend type elektrische fiets zijn:

De goedkope elektrische transportfiets is erg handig voor het voervoeren van bagage die normaal niet op een standaard fiets zou passen. Denk hierbij aan een tas voor school of werk. Boodschappen waar u normaal al de auto voor zou moeten pakken. Of wat dacht u van een leuke bakkersmand om niet alleen de stijl, maar ook de bagageruimte te vergroten. De elektrische trapondersteuning zal er voor zorgen dat u niks van het extra gewicht van de voordrager zult merken. Hoe fijn is dat! Een goedkope elektrische stadsfiets zorgt er voor dat de dagelijkse ritjes naar uw werk of vrienden geen enkel probleem meer zullen zijn. Langere afstanden, zoals leuke fietsroutes of –tochten door het Nederlandse landschap, worden nu nog leuker. De elektrische motor maakt het mogelijk om ritjes te maken die u voorheen met de auto zou moeten doen. Voor degene die vaak moet reizen met het openbaar vervoer en de fiets, is een goedkope elektrische vouwfiets dé oplossing. Geen extra kaartje nodig, compact en nog snel ook. Eenvoudig en snel op de vouwen zodat u de goedkope e-bike vouwfiets gemakkelijk met de hand kunt dragen. Door de elektrische trapondersteuning en meerder versnellingen, is het mogelijk om ook lange afstanden af te leggen op deze vouwfietsen.

Voor een vrijblijvende testrit op een van onze goedkope E-bikes in de aanbieding, kunt u altijd zonder afspraak langskomen in een van onze filialen. Hier staan ons vriendelijk personeel altijd voor u klaar met raad en daad. Lees hier meer informatie over alles wat een elektrische fiets te bieden heeft en maak de perfecte keuze! 

[powr-popup id="65279077_1659354748"]