Elektrische damesfietsen

Fijner door het leven met een elektrische damesfiets

Voor veel mensen is een fiets een belangrijk onderdeel van hun leven. Werk, school of boodschappen zonder een fiets worden deze dingen een stuk moeilijker. Een elektrische fiets is als het ware een hulpmiddel om al deze activiteiten makkelijker te maken.
Weergave 1 to 24 van 141 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 141 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Elektrische Damesfietsen

Op zoek naar een Elektrische Damesfiets? Dan bent u bij Ado Bike aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment elekrtrische damesfietsen aan. De Elekrtrische Damesfiets, ook wel e-bike genoemd, is natuurlijk een fiets uit een wat duurder gsegment. Dan wilt u uiteraard goed ingelicht worden en zeker van u zaak zijn voordat u een elektrische fiets aanschaft.  Een elektrische damesfiets laat zich natuurlijk kenmerken door een lage stang en daarnaast is de damesfiets waarschijnlijk het best vertegenwoordigd in de elektrische fietsen categorie. Dit komt doordat er verschillende fietstypes zijn die alleen in een damesuitvoering te verkrijgen zijn.

Elektrische Fietsen Assortiment

De Elektrische fiets biedt extra trapondersteuning middels een elektrische motor die je gemakkelijk kunt opladen met een snoer wanneer de fiets niet wordt gebruikt. Op deze manier beschikt u altijd over het gevoel dat er iemand meetrapt met u, of dat u mooi voor de wind hebt. De fabrikant heeft er voor gezorgd dat de motoren in de fiets zijn gemonteerd zodat het op een gewone fiets lijkt. Als u een e-bike besluit te kopen is dit een duurzame investering. Het klopt dat de aanschafprijs wat hoger ligt dan een traditionele fiets, maar al snel zult u merken dat u vaker de fiets pakt in plaats van de auto.