Elektrische 26 inch fietsen

Voor iedereen een elektrische fiets: bestel nu bij Ado Bike

Iedereen kent wel iemand die een elektrische fiets heeft, of heeft er zelf een. Omdat niet alle mensen even goed ter been zijn, is er nu ook een lager model elektrische fiets ontwikkeld. Deze 26 inch fiets heeft een lagere instap en maakt het voor iedereen mogelijk om elektrisch te fietsen.

Altijd de wind in de rug. Wilt u weten hoe het is om op deze elektrische fietsen te rijden? Kom dan langs in de winkel en maak een proefrit. Een elektrische fiets kopen kan lastig zijn, daarom staan onze specialisten klaar om u te helpen en adviseren bij het uitzoeken van de juiste e-bike. Maak hier uw afspraak voor een proefrit in Den Haag, Rijswijk, Delft of Maassluis.

14 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
14 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Elektrische 26 inch fiets

Elektrische fietsen zijn tegenwoordig zeer populair. Voor iedereen die net even wat meer ondersteuning wil hebben tijdens het rijden, zijn deze fietsen erg geschikt. Er is sprake van een echte opmars binnen Nederland. Iedereen kent wel iemand met een elektrische fiets of heeft er zelf een. Door het steeds beter worden van de accu’s en motoren, wordt de actieradius van ditsoort fiets ook vergroot. Voor een elektrische fiets van 26 inch heeft u bij Ado Bike keuze uit veel verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel wat tussen dat binnen de huidige mode en trends past. Fietsen van het formaat 26 inch zijn net even wat kleiner dan de standaard 28 inch voor volwassenen. Dit maakt het gemakkelijk voor iedereen om van de fiets op en af te stappen. Zo kan iedereen met een fijn gevoel gebruik maken van een elektrische fiets. De lagere instap van deze fiets maakt het ook een ideaal model voor mensen die net wat slechter ter been zijn. De elektrische trapondersteuning helpt sowieso al erg met het vergroten van de mobiliteit. Omdat elektrische fietsen een grote investering zijn, is het belangrijk dat u deze veilig overal kan parkeren. Bekijk daarom ons aanbod hoogwaardige en veilige sloten.