0 producten

Geen producten gevonden

Zonix elektrische fiets

Zonix is een merk met een divers aanbod aan fietsen. Van omafiets tot BMX, Zonix heeft het allemaal. Zo kunt u ook een Zonix elektrische fiets vinden bij Ado Bike. Als jaren lang zijn elektrische fietsen bezig aan een ware opmars. Een e-bike is al lang niet meer alleen geschikt voor de ouderen onder ons. Steeds meer mensen zijn in gaan zien dat een elektrische fiets eigenlijk altijd wel handig en comfortabel is. Een ritje naar werk, school of vrienden wordt opeens een stuk aangenamer wanneer het lijkt alsof u altijd wind mee heeft! Bovendien is een Zonix elektrische fiets ook prima te gebruiken voor de langere fietsroutes door het Nederlandse landschap. Door de elektrische trapondersteuning is het geen enkel probleem een dag te gaan fietsen zonder echt moe te worden. Ondanks dat de aanschafprijs van een elektrische fiets hoger ligt dan de gemiddelde niet-elektrische fiets, is het toch een duurzame investering. Een kort ritje naar uw werk of school kunnen gemakkelijk afgelegd worden met een elektrische fiets in plaats van de auto te pakken. Zo kunt u benzine besparen en werkt u ook nog eens aan de dagelijkse portie lichaamsbeweging. Bovendien is een elektrische fiets vaak nog sneller dan de auto wanneer u door de stad fietst. Geen files of onhandige omleidingen waar u normaal gezien wel eens last van zou kunnen hebben.

Soorten Zonix elektrische fiets

Wanneer u een Zonix elektrische fiets gaat kopen kunt u aller eerst onderscheid maken tussen een dames of heren model. Echter heef u bij Zonix ook de keuze uit een uniseks vouwfiets. Met uitzondering van de vouwfietsen, zijn alle elektrische Zonix fietsen 28 inch. Deze fietsen zijn bedoeld voor volwassenen of mensen langer dan 155cm. De elektrische 28 inch Zonix fietsen zijn stadsfietsen die helemaal tot hun recht komen in een stedelijke omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fietstochten naar de uitgaansgelegenheden of woon- en werkverkeer. Een elektrische Zonix vouwfiets is daarentegen perfect te gebruiken wanneer u vaak in het openbaar vervoer moet reizen. Door de compactheid en het redelijk lage gewicht is het makkelijk deze fietsen mee te nemen in de trein, bus of metro. Het is vaak ook niet nodig om een extra ticket voor uw fiets te kopen wanneer het om een vouwbaar exemplaar gaat. Hoe handig is dat!? De elektrische trapondersteuning zorgt er bovendien voor dat u, ondanks de kleinere wielen, toch een aardige snelheid kunt behouden.

Enkele populaire modellen:

Specificaties Zonix elektrische fiets

Het frame van elektrische Zonix fiets is gemaakt van aluminium. Dit zorgt er voor dat de het gewicht van de fiets niet al te zwaar wordt, ondanks de accu en de elektrische motor. Zeker bij een vouwfiets is dit belangrijk omdat het natuurlijk wel aangenaam moet zijn om de fiets mee te nemen. Aluminium heeft ook de eigenschap dat het roestrij is en dus langer mee gaat wanneer de fiets in de regen staat of nat wordt. Door de betrouwbare handremmen is het altijd veilig en betrouwbaar om met deze fiets te rijden. De Zonix elektrische fietsen variëren qua versnellingen aantal tussen de 3 en de 7. Hiermee kunt u, in combinatie met de rijstanden, altijd de complete controle hebben over uw snelheid en trapzwaarte.