1 producten

Victoria Elektrische fiets

Op zoek naar een Victoria elektrische fiets? Wij hebben een prachtig aanbod Victoria elektrische fietsen. In Nederland heeft nog niet iedereen van dit fietsenmerk gehoord, maar in Duitsland is dit al een groot merk. Net zoals in andere landen zoals Oostenrijk, Zwitserland en Italië zijn Victoria fietsen al lang een begrip. Victoria fietsen biedt hoogwaardige Duitse degelijkheid voor een scherpe prijs en is niet voor niets al langer dan 100 jaar een van de marktleiders op de Europese fietsmarkt. 

Victoria staat voor:

  • Kwaliteit
  • Service
  • De beste fietservaring

Eerste Victoria fiets

In 1886 is de eerste Victoria fiets gebouwd, inmiddels heeft het merk al meer dan 50 soorten elektrische fietsen die regelmatig als beste uit verschillende testen komen. De ANWB test elk jaar verschillende soorten elektrische fietsen waarbij ook de Victoria elektrische fietsen in beeld komen. Het is natuurlijk wel belangrijk om de juiste vergelijking te maken met dit soort testen, maar de ANWB fietstest is een redelijk objectief en betrouwbaar onderzoek. De Victoria elektrische fiets behoort dan ook tot de beste e-bike merken van de wereld.

Ondersteuning motor van Victoria E-Bike

De meeste Victoria elektrische fietsen worden ondersteund met een Bosch of een Tranz X motor. Deze e-bikes hebben zowel een midden motor als een voorwielaandrijf in het assortiment. Door de stabiliteit en natuurlijke ondersteuning geven steeds meer mensen de voorkeur voor een midden motor. Bosch motoren zijn al heel ver in de ontwikkeling van de middenmotoren en bouwen zodoende een “active line” voor regulier gebruik en een “performance line” voor sportiever gebruik. Denk hierbij aan veel heuvels of gebruik waarbij meer inspanning word verricht. Ook heeft Victoria verschillende Speed pedelecs in het assortiment, dit zijn elektrische fietsen die de 45km per uur halen aan snelheid, deze fietsen hebben wel andere condities dan de gewone elektrische fietsen die zijn begrensd op 25km per uur.

Scherpe prijs-kwaliteitsverhouding

Omdat Victoria groot afnemer is van verschillende leveranciers kunnen zij ook een hele scherpe prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Het fietsenmerk is hierdoor niet afhankelijk van bijvoorbeeld een motorleverancier waardoor men een Bosch middenmotor al vanaf €1849,- inslaat. Het goede nieuws voor u is dat Ado Bike altijd de laagste prijsgarantie biedt voor de Victoria elektrische fietsen. Daar komt bij dat we deze e-bikes ook nog eens altijd met 10% korting op de adviesverkoopprijs aanbieden. 

Bent u benieuwd naar de modellen die Victoria fietsen aanbiedt en wil je een geheel vrijblijvende proefrit maken dan bent u harte uitgenodigd op een van onze filialen.