Sinus e-bikes: Tot wel 15% korting, bekijk de op=op!

Nu slechts tijdelijk in ons assortiment. De elektrische fietsen van Sinus zijn erg modern en passen goed in het straatbeeld van tegenwoordig.

Altijd de wind in de rug. Wilt u weten hoe het is om op deze elektrische fietsen te rijden? Kom dan langs in de winkel en maak een proefrit. Een elektrische fiets kopen kan lastig zijn, daarom staan onze specialisten klaar om u te helpen en adviseren bij het uitzoeken van de juiste e-bike. Maak hier uw afspraak voor een proefrit in Den Haag, Rijswijk, Delft of Maassluis.

4 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
4 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Sinus elektrische fietsen

Sinus fietsen is onderdeel van de grote Duitse fiets-fabrikant Winora. Met bijna 100 jaar ervaring is dit merk al jaren lang een begrip in Duitsland, maar ook de rest van West-Europa. De elektrische fietsen zijn hebben een zeer sportief uiterlijk en misschien zelfs futuristisch. De zithouding op al hun fietsen is erg comfortabel en zorgt er voor dat u ook tijdens langere ritten comfort ervaart. Sinus staat voor elektrische fietsen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Alle Sinus fietsen hebben een aluminium frame. Dit zorgt er voor dat, ondanks de accu en motor, het gewicht van deze fiets niet al te hoog wordt. Bovendien heeft aluminium de mooie eigenschap roestvrij te zijn. Zeer handig in het regenachtige Nederland waar het nogal eens vochtig wil zijn. Elektrische fietsen zijn tegenwoordig zeer populair en blijven in verkoop stijgen. Het mooie aan deze fietsen is de elektrische trapondersteuning. Deze zorgt er voor dat u de hoge mate van rijplezier zult ervaren. Met behulp van de digitale display kunt u de verschillende rijstanden bedienen. De mate van trapondersteuning zorgt er onder andere voor hoe lang de accu mee gaat. Ander factoren die van invloed kunnen zijn, zijn tegenwind, heuvels of bijvoorbeeld het wegdek. De fietsen beschikken over

Design Sinus elektrische fiets

De accu zelf zit bij Sinus fietsen mooi weggewerkt in het midden van het frame en valt daardoor niet gelijk erg op. Het zwaartepunt van deze fiets ligt dan ook in het midden van de fiets en behoudt daarom een goede stabiliteit. Dat Sinus fietsen modern zijn is wel te merken aan de manier waarop het frame gevormd is. Zowel bij de dames als heren wordt er gebruikt van framebuizen met een unieke vorm. De kleuren bestaan vooral uit strakke moderne kleuren zoals grijs en zwart. Hierdoor passen de fietsen goed binnen het straatbeeld van tegenwoordig. Alle Sinus fietsen zijn te verkrijgen in de 28 inch wielmaat en dus bedoeld voor volwassenen. Het gebruik van materiaal voor de bagagedrager en kettingkast zijn zeer minimalistisch en passen goed bij de rest van het design.

Specificaties Sinus E-Bikes

De motoren van deze elektrische fietsen zijn van het betrouwbare en bekende merk Bosch. Ook de accu is van ditzelfde merk. De accu’s kunnen vaak opgeladen worden zonder dat enige kracht verloren gaat. De fietsen beschikken ook over een verstelbare zadel- en stuurpen. Hiermee kan u de zithouding eenvoudig aanpassen en zorgen voor een optimale positie. De voorvork is verend wat zorgt dat grote schokken door een oneffen wegdek opgevangen worden. Door het enkele standaard kan u de fiets op elke plek parkeren zonder dat er een hek of heg aan te pas hoeft te komen. Uiteraard beschikt ook elke Sinus elektrische fiets over veilige en betrouwbare remmen. Hiermee kunt u tijdig vaart minderen of een noodstop maken. Misschien wel een van de fijnste toevoegingen, na de elektrische trapondersteuning dan, zijn de versnellingen. Op een Sinus fiets kunt u genieten van 7 of meer versnellingen. Hiermee kan u tijdens het rijden eenvoudig naar de beste passende versnelling schakelen. Fietst u graag lange tochten door het Nederlandse landschap, dan is een hoge versnelling aan te raden. Combineer dit met de verschillende rijstanden en u heeft een zeer comfortabele fiets te pakken. Bestel uw fiets snel want Op = Op!