De Qwic Elektrische fiets maakt de E-bike toegangelijk voor iedereen! 

Met een elektrische fiets van Qwic voelt u zich echt op uw gemak. Met een prachtig design en geweldige prestaties ziet u op deze fiets altijd goed. Bekijk hier en zoek jouw favoriete elektrische fiets van Qwic.

Hét elektrische fietsenmerk van dit moment! Een Qwic elektrische fiets kunt u ook vinden in een van onze 4 filialen. Onze monteurs kunnen u alles vertellen over dit hoogwaardig merk. Zelf op een Qwic fiets komen rijden en altijd de wind in de rug hebben? U kunt altijd even binnen lopen en vragen om een vrijblijvende proefrit op een van deze kwaliteitsfietsen. Ervaar zelf hoe fijn het is om te rijden op een Qwic e-bike

Weergave 1 to 24 van 36 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 36 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Qwic elektrische fiets

Wie een elektrische fiets rijdt van Qwic weet waar wij het over hebben. Intens rijplezier, goede techniek en geweldige prestaties en niet te vergeten de aftersales. Sinds 2006 maakt Qwic uitsluitend elektrische fietsen en scooters. We mogen spreken van specialisme in dit segment en van, door de jaren heen, prachtige elektrische fietsen.

Specificaties van uw Qwic e-bike

Een elektrische fiets van Qwic kan veel verschillende specificaties hebben. Het is natuurlijk allereerste belangrijk om te kijken of  u voor een dames- of herenfiets kiest. Qwic heeft een divers aanbod en maakt zelfs ook uniseks modellen die iedereen kan gebruiken. Het frame van elke elektrische fiets van Qwic is gemaakt van lichtgewicht, roestvrij aluminium. Hierdoor zijn de fietsen stevig en kunt u ze ten alle tijden buiten gebruiken zonder dat u bang hoeft te zijn voor roest. De plaatsing van de elektrische motor is bij een Qwic e-bike ook zeer belangrijk. Deze heeft namelijk invloed op het rijgedrag van de fiets. Hieronder kunt u meer lezen over wat een bepaalde motorplaatsing voor impact heeft. Naast de reguliere stadsfietsen zijn er ook elektrische transportfietsen van Qwic te vinden. Deze hebben een handige voordrager waarmee u bagage en bijvoorbeeld boodschappen tassen mee kunt vervoeren. Uw smaak en persoonlijke voorkeur is natuurlijk leidend wanneer u een nieuwe fiets uit gaat kiezen. Omdat er veel verschillende mensen zijn, heeft Qwic er voor gezorgd dat er veel verschillende kleuren in hun assortiment zitten. Gebruik de filters en zoek uw perfecte Qwic elektrische fiets uit!

QWIC TREND SERIE

Qwic heeft in de collectie een aantal verschillende series. Zo begint het met de Trend line fietsen. Deze prijswinnende Qwic elektrische fietsen die all round gebruikt worden bieden een perfecte prijs kwaliteit verhouding en optimaal rijplezier. Zo kunt u bij de Trend serie kiezen voor de “two wheel” aangedreven voorwielmotor met een uitzonderlijk krachtige motor of voor de Qwic TMN7 HS11, deze fiets biedt een krachtige middenmotor en is op verschillende platforms verkozen tot de beste elektrische fiets. Onder andere Plus magazine heeft deze Qwic elektrische fiets als beste e-bike van 2016 uitgeroepen! Ook de onafhankelijke site elektrischefietsen.com heeft deze geweldige fiets verkozen als de beste in zijn klasse.

De Qwic Trend serie fietsen worden standaard geleverd met een 375Wh accu welke een ondersteuning bied tussen de 50 en 110 km, afhankelijk van rijgedrag en omstandigheden. Een accu upgrade naar een 500Wh accu met een actieradius tussen de 70 en 130 km kost €200 extra.

Qwic elektrische fiets kopen

QWIC PREMIUM SERIE

Bij de Qwic elektrische fiets premium serie staan design en comfort voorop. De met de hand gemaakte aluminium frames staan garant voor kwaliteit en hoogwaardige rijgedrag. Alle frames zijn zoals eerder gezegd met de hand gemaakt en afgewerkt zodat de lasnaden op de fietsen onzichtbaar zijn. Zo is de Qwic Premium 7.1 uitgerust met een krachtige voorwielmotor en is meerdere malen verkozen tot “beste elektrische fiets van het jaar” op verschillende platforms. De Consumentenbond, de Telegraaf fietstest en het platform elektrischefietsen.com zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Naast de welbekende voorwielmotoren heeft de Premium series ook een aantal midden motoren in deze serie. Al deze fietsen worden uitvoerig getest op stijfheid en kwaliteit waardoor er altijd een geschikte Qwic elektrische fiets is voor iedereen, of u de fiets nu recreatief gebruikt of voor woon werkverkeer er is altijd wel een Qwic Premium die bij u past.

De Premium series worden standaard geleverd met een 375Wh accu, alleen zijn bij deze serie meerde upgrades mogelijk tot maar liefst 735 Wh waarbij een actieradius mogelijk is tot 180km. 

QWIC PERFORMANCE SERIE “ THE BEST WE CAN BUILD”

Voor de gebruikers die net dat beetje meer eisen heeft Qwic de Performance serie. Deze sportieve elektrische fietsen hebben een uitzonderlijk krachtige ondersteuning met keuze uit een midden motor of een motor in het achterwiel. De midden motor is wat krachtiger waar de achterwielmotor net wat efficiënter is. De Performance serie biedt hoogwaardige fietsen met verschillende transmissies, je kan hierbij kiezen tussen een traploos NUVinci schakelsysteem in de naaf of een sportieve derailleur versnelling. De hoogwaardige af montage met de beste componenten staan garant voor de beste prestaties op de fietsen. Onze topfavoriet uit deze serie is de 

nieuwe Qwic PRD10, deze Qwic elektrische fiets staat garant voor een fraai design, sportief rijgedrag en ultieme snelheid, dankzij de wrijvingloze achterwiel motor en derailleur versnellingen haal je maximale prestatie met optimaal rijcomfort. 

De Premium series worden vaak standaard geleverd met een 375Wh accu, maar de sportievere fietsen die wat krachtiger zijn beginnen bij de 500Wh. Ook bij deze serie is het uiteraard mogelijk om een upgrade te nemen op de accu.

Beste Qwic elektrische fiets

Zoals meerdere modellen van Qwic is ook de Qwic CFN7 een fiets die is bekroond met de beste fiets in zijn klasse door de AD fietstest. De CFN7 is een vouwfiets die makkelijk opklapbaar is en een geweldige acceleratie heeft waardoor je zonder al teveel inspanning de maximale snelheid bereikt. De compact serie van Qwic heeft dezelfde accu die ook op de Trend serie zitten en zodoende altijd met een upgrade mogelijkheid naar de 500Wh.

Ado Bike is premium dealer en groot fan van de fietsen van dit topmerk. In al onze filialen hebben we daarom ook een uitgebreid assortiment van deze fietsen staan die u te allen tijde geheel vrijblijvend mag komen testen. Dit kan zowel met als zonder het maken van een afspraak.Kom daarom langs en laat u verrassen door het ultieme rijplezier van deze fietsen. Of bestel direct online de Qwic elektrische fiets of e-bike die het beste bij u past.