Fiets hip en modern met een Cortina elektrische fiets

Deze Elektrische Fietsen van Cortina zijn er voor de mensen die op zoek zijn naar een hippe en moderne E-bike. Bekijk hieronder het aanbod. 

De trendy elektrische Cortina fietsen in het echt bekijken? Dat kan bij een van de 4 Ado Bike filialen in Den Haag, Delft, Rijswijk of Maassluis. Hier kunt u langskomen voor een vrijblijvende proefrit op de meest stijlvolle fietsen van tegenwoordig. Bekijk samen met onze vakkundig monteurs het gehele aanbod aan Cortina e-bikes en kom samen tot de perfecte fiets. Bekijk deze pagina voor een overzicht van al onze filialen.

 

16 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
16 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Cortina elektrische fiets

Cortina staat voor modebewuste designs voor mensen die graag met hun fiets gezien willen worden. Een fiets moet niet alleen een vervoersmiddel zijn, maar iets waarmee u zich uit kunt drukken. Te vaak worden fietsen gezien als “zomaar een fiets”. Wanneer u een elektrische fiets van Cortina heeft zal deze gedachtegang gegarandeerd veranderen. Tijdens het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van de Cortina fietsen, wordt er rekening gehouden met alle laatste ontwikkelingen op het gebied van fashion. Een fiets gebruikt u hoogstwaarschijnlijk bijna elke dag bij en wordt dus intensief gebruikt. Het is te vergelijken met de schoenen die u aan heeft en het is natuurlijk leuk wanneer deze stijlvol zijn en goed bij u passen. Dat elektrische fietsen niet alleen voor oudere zijn, laat Cortina perfect zien met de gehele collectie. Elke e-bike heeft een uniek design waarbij gedacht is aan de trends en ontwikkelingen op mode gebied. Cortina brengt sinds 2006 stijlvolle elektrische fietsen uit. Een Cortina elektrische fiets is zowel geschikt voor korte als lange afstanden. De e-bike biedt voor elke rit trapondersteuning. Zo is het net alsof u altijd wind mee hebt, wat behoorlijk prettig is tijdens het fietsen. U laadt de accu op wanneer u de fiets niet gebruikt, zodat u elke rit weer volledig opgeladen kunt beginnen. 

Cortina elektrische fiets kopen

Soorten elektrische fiets van Cortina

Naast dat fietsen van Cortina er erg mooi en stijlvol uitzien, zijn ze ook nog eens zeer praktisch. U komt comfortabel van A naar B. Er zijn verschillende soorten Cortina elektrische fietsen. Allereest is het natuurlijk belangrijk om te bepalen of u voor een vrouwen of mannen e-bike gaat. Damesfietsen hebben een lagere stang waardoor op- en afstappen veel gemakkelijker gaat. Veel mannen kiezen daarom ook voor een damesfiets. Bovendien zijn veel e-bike modellen uniseks. Daarnaast heeft dit fietsenmerk ook elektrische stadsfietsen. Deze fietsen zijn perfect voor dagelijks gebruik naar uw werk, vrienden of avondje stappen. Door de aanwezige versnellingen op deze fietsen kunt u gemakkelijk schakelen voor optimaal rijcomfort. Ook heeft Cortina elektrische transportfietsen. De fietsen beschikken over een voordrager die aan het stuur gemonteerd zit (zie afbeelding). Op deze voordrager kunt u van alles kwijt. Denk aan een boodschappentas, schooltas, jas of zelfs een kratje bier. U kunt ook een krat of mand op de voordrager bevestigen. Dit zorgt er voor dat u ook losse spullen kunt vervoeren op de fiets. Het extra gewicht van de voordrager en de bagage zult u amper merken door de elektrische trapondersteuning. Deze fietsen beschikken vaak ook over een stuurslot. Dit voorkomt dat het beladen stuur met voordrager niet naar een kant gaat hellen waardoor de fiets omvalt.

Specificaties Cortina elektrische fiets

Het frame van een Cortina elektrische fiets is gemaakt van aluminium. Ondanks het gewicht van de accu, motor en op sommige fietsen een voordrager, zijn deze fietsen dus niet heel zwaar. Het mooie van aluminium is ook dat het roestvrij is. Zo kunt u de fiets zonder zorgen altijd buiten laten staan. Het aluminium is uitvoerig getest op hardheid en kan tegen een stootje. De elektrische motoren van een Cortina elektrische fiets zijn allemaal van het type naafmotor. Deze motor zit verwerkt in het voorwiel en wordt aangestuurd door de digitale display op het stuur. Door de voorwielmotor voelt het alsof de fiets u op een fijne manier vooruit trekt. Door de verschillende rijstanden kunt u zelf bepalen hoeveel trapondersteuning de motor moet leveren. Ook beschikken de fietsen over reguliere versnellingen die de trapzwaarte aangeven. Samen met de trapondersteuning zorgt dit voor een zeer fijne fietservaring. De verlichting is ook te bedienen via de display. Bovendien kunt u zien hoe opgeladen de accu is, wat uw snelheid is en hoe ver u gereden hebt.

Goed om te weten is dat alle elektrische Cortina fietsen rijklaar worden gemaakt. Laat je verrassen door ons Cortina aanbod elektrische herenfietsen of damesfietsen. Kom eventueel langs voor een vrijblijvende proefrit in een van onze 4 filialen. Hier staat vakkundig personeel voor u klaar met raad en daad.