3 producten

Elektrische BSP fiets

Hoewel BSP een oer-Holland bedrijf is, gaat het zeker met de tijd mee. Een BSP elektrische fiets voldoet aan alle eisen en specificaties de u verwachten van een moderne E-Bike. Elektrische zijn niet echt een uitvinding van deze tijd, maar worden nu pas echt door de massa’s ontdekt. Voorheen werd vooral gedacht dat elektrische fietsen voor oudere mensen waren. Echter tegenwoordig zijn ze aan een ware opmars begonnen. Jong en oud geniet nu van de gemakken die zo’n elektrisch aangedreven fiets met zich mee brengt. Langere afstanden zoals fietstochten zijn geen enkel probleem voor een elektrische fiets.

Wat kan ik verwachten van een BSP E-bike

Ook tijdens het ontwerpen van de elektrische serie van BSP worden de 5 kernwaarde in gedachte gehouden.  Als eerste komt “Ultiem fietsplezier”. Een fijn gevoel, goede houding en gemak is iets wat BSP met haar elektrische fietsen voor iedereenmogelijk wilt maken. “Top kwaliteit” is het tweede punt wat hoog in het vaandel staat. Een fiets moet iets zijn waar u langere tijd van kan genieten, zeker een elektrische die vaak een grote investering zijn. Daarom wordt een BSP elektrische fiets gemaakt van het beste materiaal en de stevigste onderdelen. “Echt Nederlands” is het derde  punt waar BSP, met goede rede, zeer trots op is. Bijna het gehele productieproces bevindt zich in Nederland. Dit is niet alleen goed voor de werkgelegenheid hier, maar zorgt er ook voor dat BSP de kwaliteit goed kan waarborgen. Nummer 4 op de lijst is “eerlijke productie”. Hoewel BSP niet altijd de goedkoopste is, kunt u er van op aan dat uw fiets gewoon goed is. Bovendien creëert BSP werkplekken in Nederland voor mensen die wat verder van de arbeidsmarkt staan. Als laatste, maar zeker niet de minste, heeft BSP “bewezen testresultaten”. Zeker de elektrische fietsen doen het verschillende prijsklassementen zeer goed. Nog niet overtuigd? Probeer dan zelf een van de vele mooie BSP elektrische fietsen zelf!

Specificaties BPS elektrische fiets

Hoewel elke BSP fiets stuk voor stuk garant staat voor een goede aankoop. Kunnen er veel dingen zijn waarop u moet letten tijdens de aanschaf. Een dames of heren model kiezen is vaak het eerste waar mensen op letten. Hoewel het voor mannen heel gebruikelijk is om toch voor een damesmodel te gaan. Een andere keuze die u misschien wilt afwegen is wat voor motor u in uw elektrische BSP fiets wilt hebben. Een naafmotor, of toch een middenmotor? Het aantal rijstanden en versnellingen kan ook een belangrijke factor zijn. Zeker wanneer u middel tot lange afstanden moet afleggen, kan een extra rijstand een groot verschil maken. Een andere maar zeker niet de laatste factor kan de kleur van uw elektrische BSP fiets zijn. BSP heeft er voor gekozen om stijlvolle kleuren toe te passen op hun elektrische fietsen. Zo kunt u altijd goed voor de dag komen op uw nieuwe fiets.

Welke elektrische BSP kiest u?

Een beetje extra bagageruimte op de fiets is natuurlijk altijd handig. Daarom heeft BSP ook een elektrische transportfiets uitgebracht. Deze fietsen beschikken over een handige voordrager waarop u extra bagage kwijt kan tijdens het rijden. Door de ondersteunende motor zult u van het extra gewicht niks merken. Het kan zijn dat nog twijfelt over de beste BSP fiets. Gebruik dan de filters om tot de perfecte keuze te komen. Ook kunt u hier de e-bike keuzehulpt test lezen om er achter te komen wat elke specificatie nu precies inhoudt. 

BSP: Cycle the Dutch way!