21 producten

Altec e-bike

Naast het uitgebreide aanbod dat Altec heeft aan standaard fietsen, zijn er ook een groot aantal Altec e-bike. De elektrische fiets is erg in opkomst in Nederland. Zo hebben al meer dan een half miljoen mensen een e-bike aangeschaft. Elektrische fietsen zijn handig voor mensen die overal en altijd willen fietsen. Zelfs op oudere leeftijd kan men probleemloos vooruit komen door de extra elektrische trapondersteuning. Wind tegen, een heuvel op of over een hobbelige weg? Met de e-bikes van Altec lijkt het altijd alsof u een duwtje in de rug krijgt!

Duurzame optie

Hoewel een elektrische fiets een grotere investering is dan een normale fiets, kiest u wel voor een duurzame optie. Voor kleine afstanden kunt u de auto laten staan en kunt u op den duur brandstof besparen. Met een Altec e-bike bent u veel sneller dan met een normale fiets. Files worden ook ontweken want die zijn er (bijna) niet op een fietspad. U kunt zo 's ochtends wat langer in bed blijven liggen voordat u naar uw werk gaat. Hoe fijn is dat!

Verschillende modellen Altec e-fiets 

Altec heeft, zoals u van het merk gewend bent, een groot assortiment elektrische fietsen. De verschillend modellen zijn de Altec Square, Altec Diamond, Altec Kratos, Altec Sapphire en Altec Travel. De Altec Square is een scherp geprijsde e-bike met een stevig aluminium frame en drie versnellingen. De Altec Diamond is een premium e-bike met een grotere actie radius dan de andere modellen. De Altec Sapphire is de zwaarste van de elektrische fietsen door het stalen frame. De Altec Kratos is een elektrische transport fiets waarmee u gemakkelijk bagage kan vervoeren. Alle e-bikes van Altec hebben de motor onder de bagagedrager gemonteerd zitten en zijn bij ieder stopcontact op te laden. Helemaal nieuw in het Altec e-bike assortiment is de Altec Stroke. Dit is een elektrische vouwfiets die perfect gratis mee kan in het openbaar vervoer.  

Veilig op pad

Omdat een altec e-bike een grote investering is, doet u er goed aan deze te beveiligen met een extra slot. Voor al onze sloten klik hier. Alle e-bikes van Altec binnen ons assortiment worden rijklaar bij u afgeleverd. Voor u betekent dit dat alleen de trappers in dient te draaien en het stuur op de juiste hoogte zetten. De fietsen worden rijklaar geleverd omdat een Altec e-bike lastiger is af te monteren dan reguliere fietsen. Echter wanneer deze eenmaal in elkaar staat zult u merken hoe fijn het rijden is!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]